Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Παιδικά & Βρεφικά Παιχνίδια

Top Κατηγορίες Παιχνιδιών
Δες όλα τα παιχνίδια ανα ηλικία!
Best Sellers
New Arrivals

Τι είδη παιχνιδιών θα βρω στο Toyscenter?

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών με πάνω από 5.000 κωδικούς για να επιλέξετε!

Στη Toys Center μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες μάρκες παιχνιδιών και να χαρίσετε μοναδικές στιγμές παιχνιδιού στα μικρά σας. Πολλά αντικείμενα για παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, ιδανικά για διασκέδαση, κάνοντας τα πρώτα σας βήματα με απόλυτη ασφάλεια και ανάπτυξη συντονισμού και ισορροπίας.

Επίσης, δεν λείπουν τα εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια, το τέλειο δώρο για να συνδυάσετε τη διασκέδαση και τη μάθηση: η φαντασία, η κίνηση και η δημιουργικότητα θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα. Ανακαλύψτε τη συλλογή από φιγούρες δράσης και μαλακά παιχνίδια, τα must-have παιχνίδια της παιδικής ηλικίας. Επιλέξτε online τους ιδανικούς φίλους των μικρών σας!

Μη ξεχνάτε και τα αγαπημένα σε όλους LEGO και Playmobil, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο site μας σε μεγάλη ποικιλία! Εαν τα παιδιά σας είναι φαν των αυτοκινήτων και των πιστών, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία και να κάνετε πολλούς συνδυασμούς σε οχήματα και πίστες. Είτε ψάχνετε τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια, είτε pull back εδώ μπορείτε να επιλέξετε απο μια μεγάλη ποικιλία.

Τι παιχνίδι να διαλέξω για το νεογέννητο;

Στην κατηγορία Βρεφικά Παιχνίδια θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε παιχνίδια για μωρά 0 εως 2 ετών αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες!

Στα πρώτα χρόνια της ζωής και ανάπτυξης , το παιχνίδι είναι αυτό που δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την ψυχοκινητική εξέλιξη αλλά και την ανάπτυξη ευρύτερων δεξιοτήτων στο παιδί. Όντως από τη φύση του διασκεδαστικό, γενεσιουργό χαράς, το παιχνίδι συνιστά κίνητρο για μάθηση κάθε τύπου, σε κάθε παιδί, σε κάθε ηλικία.

Κι ενώ η διάθεση για παιχνίδι δεν φαίνεται να λείπει για κανένα παιδί, έργο του ενήλικα είναι να «μάθει» στο παιδί να παίζει, ήδη από την βρεφική ηλικία. Δεν αρκεί να παράσχουμε στο παιδί αφειδώς όλου του κόσμου τα παιχνίδια, εάν έπειτα το εγκαταλείπουμε μ’ αυτά στο δωμάτιό του με την προτροπή να παίξει – και μάλιστα… ήσυχα!

Μέσα από το παιχνίδι το παιδί έχει την ευκαιρία να κατανοήσει τον κόσμο, να αλληλεπιδράσει με τους άλλους γύρω του με κοινωνικό τρόπο, να εκφραστεί , να αναπαραστήσει τις σκέψεις και τις ιδέες του, να ελέγξει τα συναισθήματά του, να αναπτύξει την ικανότητα συμβολισμού, την φαντασία και δημιουργικότητά του.

Όλα αυτά όμως θα τα επιτύχει μόνο εφόσον μάθει αρχικά να παίζει, με την συντροφιά και την διακριτική καθοδήγηση των ενηλίκων που αγαπά. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητά του ως μέσον μάθησης, το παιδικό παιχνίδι ελάχιστα διαφοροποιείται από άλλα μέσα μάθησης, όπως η σχολική διδασκαλία. Διάφορες στατιστικές επισημαίνουν ότι παιδιά για κάποιο λόγο δεν παίζουν, αποτυγχάνουν συνήθως αργότερα και στις σχολικές τους επιδόσεις.

Άλλωστε – και εδώ συγκλίνουν οι γνώμες των ειδικών- όταν παιδιά με διάφορα προβλήματα ανάπτυξης μάθουν, στα πλαίσια ενός προγράμματος εργοθεραπείας να παίζουν δημιουργικά, σύντομα βελτιώνονται και οι ακαδημαϊκές του γνώσεις. Ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η κίνηση. Η κίνηση είναι αυτή που προσφέρει όλα τα αποφασιστικά ερεθίσματα για να κινητοποιηθούν οι διαδικασίες της σωματικής αύξησης.

Η επιθυμία του παιδιού για κίνηση είναι τόσο μεγαλύτερη όσο γρηγορότερα αυτή αυξάνεται. Έτσι, το μικρό παιδί έχει περισσότερη ανάγκη κίνησης απ’ ότι ένα μεγαλύτερο, γεγονός που επιβεβαιώνεται κι από έρευνες που αποδεικνύουν την πολύ μεγάλη κινητική δραστηριότητα του νεογέννητου. Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η ανάγκη αυτή για κίνηση εκδηλώνεται και κατά τη διάρκεια του ύπνου, οπότε βρέφη και νήπια αλλάζουν συχνά τη θέση του σώματός τους.

Ορισμένες απο τις  πιο δημοφιλείς κατηγορίες παιχνιδιών για βρέφη είναι:

Βρεφικά Εκπαιδευτικά Παιχνίδια, Για το Μπάνιο, Παιχνίδια οχήματα βρεφικής και προσχολικής ηλικίας, Ξύλινα Παιχνίδια, Moυσικά παιχνίδια,  Γυμναστήρια – Xαλάκια Δραστηριοτήτων,  Ήρωες και σετ παιχνιδιού προσχολικής ηλικίας,  Κουδουνίστρες και Μασητικά,  Παιχνίδια για την Κούνια, το Καρότσι και το Κάθισμα Φαγητού, Λούτρινα για νεογέννητα και βρεφική ηλικία, Πρώτες κατασκευές και συναρμολογήσεις, Ριλάξ, Στράτες και πρώτα βήματα

Ποια brands και διασημους χαρακτήρες παιχνιδιών θα βρω στο Toyscenter?

Ανακάλυψε όλους του απίθανους και αγαπημένους χαρακτήρες και brands που θα βρεις στο Toys Center!

Spider-Man

Το 1962, η επιτυχία των Fantastic Four και άλλων χαρακτήρων, ώθησαν τον συντάκτη και βασικό συγγραφέα της Marvel, Σταν Λι, στην αναζήτηση μίας νέας ιδέας για ένα κόμικ υπερηρώων. Ο ίδιος έχει πει ότι η ιδέα για τον Spider-Man προέκυψε από τη μεγάλη ζήτηση του εφηβικού αναγνωστικού κοινού για κόμικς και την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας χαρακτήρας με τον οποίο θα μπορούσαν να ταυτισθούν οι έφηβοι.

Στην αυτοβιογραφία του ο Λι μνημονεύει ένα περιοδικό τσέπης με αστυνομικές ιστορίες υπό τον τίτλο Η Αράχνη ως επίδραση στη γένεση της αρχικής ιδέας, ενώ σε πολλές συνεντεύξεις του έχει δηλώσει ότι εμπνεύστηκε το χαρακτήρα παρακολουθώντας μία μύγα να σκαρφαλώνει σε έναν τοίχο, προσθέτοντας στην αυτοβιογραφία του ότι έχει πει αυτή την ιστορία τόσες φορές που είναι πλέον αβέβαιος κατά πόσο ίσχυε στην πραγματικότητα.

Η αράχνη που δάγκωσε τον Πίτερ είχε χτυπηθεί με ραδιενέργεια η οποία μετάλλαξε τον γενετικό της κώδικα. Με το δάγκωμα, το δηλητήριο εισχώρησε στο αίμα του Πίτερ και προκάλεσε επίσης μετάλλαξη η οποία απλώθηκε σε όλους τους ιστούς του σώματός του. Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές σημειώθηκαν στον μυϊκό και νευρικό ιστό και στον μεταβολισμό του. Ο μυϊκός ιστός του Πίτερ βελτιώθηκε και σε σύγκριση με αυτούς των ολυμπιακών αθλητών οι οποίοι είναι συνήθως ικανοί να σηκώσουν 2 φορές το βάρος τους, ο δικός του ιστός τον είχε αρχικά ικανό να σηκώσει 5 τόνους.

Με τα χρόνια, ο αριθμός των τόνων που μπορούσε να σηκώσει αυξήθηκε στους 25. Μετά τα γεγονότα του The Other, ο Spider-Man είναι ικανός να σηκώσει το διπλάσιο σε βάρος. Οι γροθιές του είναι ικανές να σκοτώσουν έναν συνηθισμένο άνθρωπο, για αυτό κάθε φόρα που αντιμετωπίζει έναν κακοποιό χωρίς υπερδυνάμεις χρησιμοποιεί ένα μέρος μόνο των δυνάμεών του. Σε πλήρη δύναμη ο Πίτερ ήταν ικανός να ανοίξει τρύπα στο κράνος του Iron Man όπως φάνηκε στο The Αmazing Spider-Man.

Οι ιστοί των μυών του δεν ήταν οι μόνοι που αναπτύχθηκαν. Οι μυϊκοί ιστοί των ποδιών του δυνάμωσαν κατά ένα τεράστιο βαθμό πράγμα που του επιτρέπει να πραγματοποιεί άλματα μεγάλων αποστάσεων. Γενικώς, οι μύες καθώς και οι τένοντες του σώματός του εκτός από δυνατότεροι έγιναν και ελαστικότεροι. Ανάμεσα στις δυνάμεις που απέκτησε ήταν και η αναρρίχηση. Ο Spider-Man είναι ικανός να κολλήσει και να αναρριχηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, εκτός από εκείνες που τυχαίνει να γλιστρούν, με την προϋπόθεση να μην είναι υπό την επίδραση ουσιών που ακυρώνουν αυτή τη δυνατότητά του, όπως ειδικές κολοκύθες του Green Goblin.

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά των χεριών και των ποδιών του, ο Spider-Man είναι ικανός όχι μόνο να σκαρφαλώσει σε επιφάνειες οποιασδήποτε κλίσης αλλά και να τρέξει σε αυτές, κάνοντας την αναρρίχηση γρηγορότερη. Η ικανότητα αυτή μπορεί να εξηγηθεί είτε με το γεγονός ότι τα δάχτυλά του έχουν μικροσκοπικά πόδια αράχνης στην επιφάνεια τους, είτε με ανάπτυξη στατικού ηλεκτρισμού ανάμεσα στα δάχτυλά και στην επιφάνεια.

Μετά από ένα φιλί από την Queen, η ικανότητά αυτή επεκτάθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός του, μέχρι και στο πρόσωπό του. Επίσης, μετά το The Other, ο Spidey ήταν ικανός να κολλήσει στον τοίχο μέχρι και με την πλάτη του. Εάν ο Spidey ξεκολληθεί δια της βίας από το τοίχο, τότε πιθανόν τα σημεία του τοίχου στα οποία ήταν κολλημένα τα δάχτυλά του, θα ξεκολλήσουν μαζί τον ίδιο. Η ικανότητα αυτή είναι τόσο δυνατή που ο Πίτερ είναι ικανός να εκτοξεύσει μια μπάλα του μπάσκετ χρησιμοποιώντας μόνο ένα δάχτυλο. Η μέγιστη δύναμη των δαχτύλων του φτάνει μέχρι μερικούς τόνους.

Harry Potter

Στο Toyscenter θα βρείτε απίθανα παινχίδια με τον Χάρι Πόττερ και τους υπόλοιπους χαρακτήρες των μυθιστορημάτων απο κορυφαία Brands όπως είναι η LEGO Harry Potter και το Wizarding World αλλά και τη Funko Pop! Μπορείτε να βρείτε κούκλες και mini κούκλίτσες με τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς ή και σετ παιχνιδιού με κάστρο και διάφορα χαρακτηριστικά μέρη που περιγράφονται στα βιβλία. Θα βρείτε ακόμα, συλλεκτικές φιγούρες που είναι ένα υπέροχο δώρο για τους fans του Harry Potter!

Cars | McQueen

Ο Κεραυνός Μακουίν, ανερχόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο αποφασισμένο να πετύχει, θα ανακαλύψει τελικά ότι η ζωή είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Καθώς διασχίζει τη χώρα για να πάει στον μεγάλο αυτοκινητιστικό αγώνα για το Κύπελλο Πίστον στην Καλιφόρνια, ο Μακουίν καταλήγει κατά λάθος στην ήσυχη, μικρή και ξεχασμένη πόλη “Τα Μπουζί της Ωραίας Ελένης” ή αλλιώς “Route 66”.

Εκεί θα γνωρίσει τους ασυνήθιστους χαρακτήρες της: τον Δρ. Χάτσον, ο οποίος είναι δήμαρχος της περιοχής, και πρώην αγωνιστικό αυτοκίνητο αφού έχει στην κατοχή του 3 Κύπελλα Piston, τη Σάλι Καρέρα που είναι ιδιοκτήτρια ενός και μοναδικού πανδοχείου και τον Μπάρμπα, ένα σκουριασμένο γερανό, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να καταλάβει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τα τρόπαια, τη δόξα και τη χορηγία.

Barbie

Στο Toys Center θα βρεις τις πιο δημοφιλείς σειρές της Barbie σε μεγάλη ποικιλία!

Barbie Color Reveal

Η πιο διασκεδαστική σειρά της Barbie! Γεμίστε τον κύλινδρο με ζεστό νερό, τοποθετήστε μέσα την κούκλα και στριφογυρίστε την. Το νερό αλλάζει χρώμα και όταν βγάλετε την κούκλα, τα χαρακτηριστικά της έχουν αποκαλυφθεί! Κάθε κούκλα έχει διαφορετικό συνδυασμό χρώματος ματιών, μαλλιών και επιδερμίδας και ολόσωμο κορμάκι, αλλά οι εκπλήξεις συνεχίζονται… ανοίξτε τα σακουλάκια και ανακαλύψτε τι κρύβουν. Βουτήξτε το σφουγγάρι σε κρύο νερό και περάστε το στο πρόσωπο και στα μαλλιά για να την μεταμορφώσετε ξανά και ξανά! Τα μάτια και τα χείλη της αλλάζουν χρώμα. Με ζεστό και κρύο νερό, τα παιδιά μπορούν να παίξουν ξανά και ξανά! Ντύστε την κούκλα και δημιουργήστε διαφορετικές ιστορίες!

Barbie Fashionistas

Κάθε κούκλα Barbie® Fashionistas™ έχει τη δική της μοναδική εμφάνιση και στιλ και όλα τα ρούχα είναι εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις! Κάντε συλλογή και ανακαλύψτε πολλά στιλ, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η πιο πρόσφατη συλλογή των Barbie® Fashionistas™ περιλαμβάνει κούκλες με τέσσερις τύπους σώματος, εννέα τόνους δέρματος, 13 χρώματα ματιών, 13 χτενίσματα και ατέλειωτα ρούχα και αξεσουάρ. Με τη νέα συλλογή, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν πολλές απίθανες ιστορίες. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες γιατί με την Barbie® μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!

Barbie Extra

Οι κούκλες Barbie® Extra ξέρουν να υποστηρίζουν τα έντονα και περίεργα ρούχα! Κάθε κούκλα Barbie® έχει το δικό της μοναδικό στιλ και είναι πολύ εντυπωσιακή. Τα ζωάκια τους (το καθένα διαφορετικό και αξιαγάπητο) έχουν και εκείνα τη δική τους προσωπικότητα! Η Barbie® Extra επιτρέπει στα παιδιά να εκφραστούν μέσα από το προσωπικό τους στιλ και τους δίνει την ελευθερία να παίξουν πιο άνετα χάρη στα πολλαπλά τους σημεία ευλυγισίας. Η μόδα γίνεται πιο διασκεδαστική μέσα από το γκλίτερ, emojis και περίεργα μαλλιά!

Barbie Dreamtopia

Οι κούκλες πριγκίπισσες και γοργόνες από την Barbie Dreamtopia™ ζωντανεύουν τα παραμυθένια όνειρα με φανταστικές, πολύχρωμες εμφανίσεις! Αυτές οι κούκλες Barbie φορούν κορμάκια και φούστες ή ουρές γοργόνας σε έντονα χρώματα και σχέδια με ουράνια τόξα, λουλούδια, πολύτιμους λίθους και άλλα. Η φαντασία των παιδιών θα δημιουργήσει ονειρεμένες ιστορίες με αυτές τις πριγκίπισσες, γιατί μπαίνοντας στον κόσμο της Dreamtopia τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Τα παιδιά που αγαπούν τα παραμύθια μπορούν να συλλέξουν και άλλες κούκλες και παιχνίδια της Βarbie™ Dreamtopia για να φτιάξουν έναν ολόκληρο παραμυθένιο κόσμο.

Frozen

Η πριγκίπισσα Έλσα της Αρεντέλλας κατέχει παραφυσικές δυνάμεις με τις οποίες ελέγχει και δημιουργεί πάγο και χιόνι, και τις οποίες χρησιμοποιεί για να παίζει με τη μικρότερη αδελφή της, Άννα. Μετά από ένα ατύχημα όπου η Άννα τραυματίζεται, οι γονείς τους τις πηγαίνουν σε μια αποικία ξωτικών, αρχηγός της οποίας είναι ο Μεγάλος Πάμπι. Ο Πάμπι γιατρεύει την Άννα και αλλάζει τις αναμνήσεις της ώστε να μη θυμάται τη μαγεία της Έλσα, και προειδοποιεί την Έλσα να μάθει να ελέγχει πλήρως τις δυνάμεις.

Επιστρέφοντας στο παλάτι, οι γονείς τους απομονώνουν τις δύο αδελφές. Όταν οι αδελφές μπαίνουν στην εφηβεία, οι γονείς τους σκοτώνονται. Όταν η Έλσα γίνεται 21 ετών, πρέπει να στεφθεί πια Βασίλισσα και είναι τρομοκρατημένη πως κατά τη στέψη ίσως μαθευτεί το μυστικό της. Ανάμεσά στους καλεσμένους της στέψης είναι και ο Πρίγκιπας Χανς των Νότιων Νήσων, τον οποίο η Άννα ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Αν και η στέψη ολοκληρώνεται χωρίς πρόβλημα, όταν ο Χανς κάνει πρόταση γάμου στην Άννα και η Έλσα αρνείται να τους δώσει την ευλογία της, άθελά της, φανερώνει τις δυνάμεις της σε όλους. Ταραγμένη, το σκάει στο Βουνό του Βορρά όπου χτίζει ένα παλάτι από πάγο και αποφασίζει να ζήσει εκεί, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως η πράξη της έχει καταδικάσει την Αρεντέλλα σε αιώνιο χειμώνα. Στο τέλος οι δύο αδελφές επανενώνονται και η Έλσα υπόσχεται να μην κλείσουν ποτέ ξανά οι πύλες του κάστρου.

Έχετε παιχνίδια σε Προσφορά;

Στο Toys Center μπορείς να ανακαλύψεις απίστευτες προσφορές στα αγαπημένα σου παιχνίδια και να τα αποκτήσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ανακάλυψε τα παιχνίδια που είναι σε προσφορά τώρα ΕΔΩ!