Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι αγορές που γίνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.toyscenter.gr εξοφλούνται:

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  • Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass by Alpha Bank ή μέσω της Adyen
  • Με PayPal
  • Για τις πιστωτικές κάρτες παρέχεται δυνατότητα άτοκων δόσεων με βάση το ύψος της αγοράς (για ποσά από €50,00 έως €99,99 ισχύουν 3 δόσεις, για ποσά από €100,00 έως €199,99 ισχύουν 6 δόσεις, για ποσά από €200,00 και άνω ισχύουν 12 δόσεις)
  • Με αντικαταβολή (για ποσά κάτω των €500)
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Με Google Pay
  • Με την υπηρεσία διατραπεζικών πληρωμών IRIS
  • Με Gift Card
  • Με Klarna

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, θα λάβεις ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα περιέχει τον Αριθμό Παραγγελίας σου και έναν συγκεντρωτικό πίνακα με τις αγορές που πραγματοποίησες.

Η εξόφληση με αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση €3,00 ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας και πραγματοποιείται με μετρητά ή με κάρτα μέσω POS στον χώρο σας.

Για ποσά άνω των €500 είναι υποχρεωτική η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ – ΠΡΕΝΑΤΑΛ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Β.Ε.
ALPHA BANK: 125002002021333
IBAN: GR2901401250125002002021333

ΕΘΝΙΚΗ: 10400751326
IBAN: GR5501101040000010400751326

EUROBANK: 0026.0050.33.0201217887
IBAN: GR8102600500000330201217887

Σε περίπτωση εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού, η αποστολή των ειδών θα γίνει μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού, που πρέπει σε κάθε περίπτωση να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση, η Toys Center δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Για να εντοπιστεί σωστά η παραγγελία και να προχωρήσει η αποστολή της, θα πρέπει σαν αιτιολογία στην κατάθεση να γραφτεί ο Αριθμός Παραγγελίας που θα βρεις στο email επιβεβαίωσης, μαζί με το Επώνυμο και το Όνομά σου.

Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας (εξαιρουμένων των πληρωμών με άτοκες δόσεις) διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Adyen και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL. Η Adyen λειτουργεί με το πρότυπο PCI DSS*. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κάθε αγορά πραγματοποιείται με μέγιστη ασφάλεια χάρη στη χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και με συστήματα κωδικοποίησης (SSL) για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

 

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα περιέχει τον αριθμό παραγγελίας σας και μια περίληψη των λεπτομερειών της αγοράς σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή στην κατάλληλη ενότητα του προφίλ σας.

 

*Το PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) είναι ένα υποχρεωτικό πρότυπο και αποτελείται από ένα σύνολο απαιτήσεων ασφαλείας, με το οποίο όλες οι επιχειρήσεις που επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή μεταδίδουν δεδομένα καρτών, δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον, ώστε να γίνονται οι συναλλαγές μέσω καρτών με ασφάλεια. Υπεύθυνος για την δημιουργία και συντήρηση του PCI DSS εινα ένα ανεξάρτητο σώμα που δημιουργήθηκε από τη Visa, την MasterCard, την American Express, την Discover και την JCB, το PCI Security Standards Council (PCI SSC). Η πρώτη έκδοση του PCI DSS κυκλοφόρησε στις 7 Σεπτεμβρίου 2006, για τη διαχείριση των προτύπων ασφαλείας PCI και τη βελτίωση της ασφάλειας των χρηστών καθ’ όλη τη διαδικασία συναλλαγής. Έτσι, οι επιχειρήσεις, είναι υπεύθυνες για τη συμμόρφωσή τους με το πρότυπο του PCI και το PCI council είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση των προτύπων ασφαλείας, ενώ η επιβολή της εναρμόνισης με τα πρότυπα PCI Security Standards επιβάλετε από τις εταιρίες πιστωτικών καρτών και τις τράπεζας. Οι προδιαγραφές αφορούν όλους τους οργανισμούς που αποθηκεύουν, επεξεργάζονται ή διαβιβάζουν δεδομένα πιστωτικών καρτών. Οι προδιαγραφές αυτές, αφορούν επίσης προγραμματιστές λογισμικού και τους κατασκευαστές εφαρμογών και συσκευών που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου είδους συναλλαγές.

Klarna

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Klarna και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε για τις αγορές σας, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην Klarna χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Δεν διαβιβάζονται οικονομικές πληροφορίες στα συστήματά μας και για αυτόν τον λόγο μπορείτε να θεωρήσετε την Klarna ένα εύκολο και ασφαλές σύστημα πληρωμών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επιλέγοντας να πληρώσετε με Klarna, έχετε πλέον τη δυνατότητα να διαιρέσετε το ποσό σε 3 μηνιαίες δόσεις χωρίς τόκους και χωρίς επιπλέον κόστος. Η ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας προσφέρεται αυτόματα μεταξύ των επιλέξιμων επιλογών στην Klarna εάν η παραγγελία σας πληροί ορισμένα κριτήρια (ελάχιστο ποσό 35 €), λογαριασμό Klarna που σχετίζεται με άτομο που κατοικεί στην Eλλάδα και άλλες συγκεκριμένες προϋποθέσεις που ορίζονται από την Klarna.