Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2109852009 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 17:00)

Ψάχνεις λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου; Κάνε κλικ εδώ! 🔥

Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

L.O.L. Surprise!

Ο L.O.L Surprise κόσμος κρύβει εκπλήξεις και πολλή λάμψη!

Ανακάλυψε τα LOL Surpise στο Toyscenter.gr !

Ο L.O.L Surprise κόσμος κρύβει εκπλήξεις και πολλή λάμψη! Σε ένα κόσμο όπου τα μωρά κυβερνούν τα πάντα, οι κουνιστές πολυθρόνες επαναστατούν ενάντια στην «ώρα για ύπνο» και τα αγαπημένα παιδιά των δασκάλων γίνονται πρόεδροι της τάξης και καθιερώνουν τις «Παρασκευές με Δωρεάν Πίτσα»! Σε αυτόν τον κόσμο, η δουλειά είναι παιχνίδι και τίποτα δεν είναι βαρετό γιατί είναι όλα εκπληκτικά μα και λίγο παράξενα! Αυτός είναι ο κόσμος των L.O.L Surprise που κρύβει σούπερ εκπλήξεις αλλά και πολλή λάμψη!

LOL Surprise Κούκλες

Τώρα οι LiL Sisters LoL Surprise βρίσκονται σε μυστική αποστολή! Νέα συλλογή από Μικρές Αδελφούλες LoL Surprise από τη νέα σειρά Eye Spy!
Κάθε εκπληξομπαλίτσα περιέχει κρυμμένα, μυστικά μηνύματα* στη συσκευασία της που μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε και να διαβάσετε με το μαγικό φακό που περιέχεται!

LOL Surprise Ζωάκια

Τα L.O.L. Surprise ζωάκια είναι ΜΕΓΑΛΑ με 15 ξεχωριστές εκπλήξεις!
Κάθε ένα βρίσκεται σε μοναδική σφαρική θήκη μεταφοράς – 2σε1: Το Pet Surprise μεταμορφώνεται σε τσαντάκι πλάτης ή κουμπαρά! Μέσα σε κάθε L.O.L. Surprise Pet Surprise συσκευασία μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 15 διαφορετικά περιεχόμενα! Περιέχονται αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν και από το κοριτσάκι. Φορέστε το λουράκι ως τσόκερ ή τοποθετήστε το στη σφαιρική θήκη για να τη μετατρέψετε σε τσαντάκι μεταφοράς για το Ζωάκι σας.
Το κολιέ για το Ζωάκι μπορείτε να το φορέσετε ως βραχιόλι στο χέρι σας!

LOL Surprise OMG Κούκλες

Σειρά L.O.L Surprise Dance και…χορεύουμε στο ρυθμό! Τώρα οι O.M.G. L.O.L Surprise Κούκλες είναι έτοιμες για ατελείωτο χορό! 4 νέες κούκλες O.M.G. Κάθε μια με τη δική της χορευτική κίνηση και μοναδικό στυλ! Θα τις βρείτε σε σούπερ συσκευσία τηλεόραση με «οθόνη»! Ανακαλύψτε το χορευτικό στυλ της κάθε μιας και χορέψτε μαζί της!