Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Playmobil Παιχνίδια

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα Playmobil και ζήστε τις νέες φανταστικές περιπέτειες!

Playmobil Best Sellers!
Playmobil Νέες Αφίξεις!

Ποια είναι η Ιστορία των Playmobil;

 

Ο Ιδρυτής των Playmobil

 

Ο Χανς Μπεκ (Hans Beck, 1929 – 2009) συνήθως ονομάζεται «Ο Πατέρας των Playmobil».

Ο Μπεκ ασχολούνταν με την κατασκευή ξύλινων επίπλων αλλά ταυτόχρονα έφτιαχνε μοντέλα αεροπλάνων, ένα προϊόν τα δικαιώματα του οποίου τα έδωσε ο Μπεκ στην εταιρεία Geobra Brandstätter. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Horst Brandstätter του ζήτησε να κατασκευάσει φιγούρες παιχνιδιών για παιδιά. Ο Μπεκ για τρία χρόνια εργαζόταν για να κάνει αυτό που ζήτησε η Horst Brandstätter.

Ο Μπεκ διεξήγαγε έρευνα η οποία του επέτρεψε να αναπτύξει ένα παιχνίδι που δεν θα είναι υπερβολικά περίπλοκο, αλλά παρ’ όλα αυτά ευέλικτο. Τα χέρια των Playmobil είχαν την ικανότητα να κρατούν πράγματα. Το παιχνίδι, με 7,5 εκατοστά ύψος, θα ταίριαζε στο χέρι ενός παιδιού και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του θα βασίζεται στις ζωγραφιές των παιδιών (μεγάλο κεφάλι, πλατύ χαμόγελο, καθόλου μύτη).

“Θα ήθελα να βάλω τις μικρές αυτές φιγούρες στα χέρια τους χωρίς να λέω για το τι ήταν αυτές”, είπε ο Μπεκ.

“Τα Playmobil τα δέχθηκαν με τον τρόπο που περίμενα… Δημιούργησαν μικρά σενάρια για αυτά. Δεν θα κουραστούν ποτέ να παίζουν με αυτά”.

Οι παλαιότερες φιγούρες αποτελούνταν από ένα κομμάτι για τα χέρια και ένα για τα πόδια. Στις επόμενες φιγούρες τα χέρια μπορούσαν να κουνηθούν. Τα Playmobil άρχισαν να πουλιούνται παγκοσμίως το 1975.

 

Πότε ήρθαν τα Playmobil στην Ελλάδα;

 

Η Ελληνική εταιρία παιχνιδιών Lyra πήρε το 1976 τα δικαιώματα για την αποκλειστική κατασκευή και εκμετάλλευση για την Ελλάδα των Playmobil, παρήγαγε και αποκλειστικά δική της σειρά με το χαρακτηριστικό ‘NEW’.

Το 1996 η Lyra σταμάτησε την παραγωγή των Playmobil. Για ένα χρόνο μετά άρχισαν να πωλούνται διάφορα κόμικ, βιβλία ζωγραφικής, και παζλ τα οποία αφορούσαν τα Playmobil. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η σειρά Playmobil που έχουν θέμα την ζωή στην πόλη, η οποία περιλαμβάνει αυτοκίνητα, γερανούς, τραίνα, πλοία κ.λ.π.

Τα Playmobil είναι συνήθως ρεαλιστικά και παρουσιάζουν ακριβείς αναπαραστάσεις όπλων, πανοπλιών, κοστουμιών, και εργαλείων από μια άλλη χρονική περίοδο.

 

Ένα δημιουργικό παιχνίδι ρόλων

Το μοναδικό αυτό σύστημα παιχνιδιού διεγείρει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη ανάπτυξή του. Με τη PLAYMOBIL® τα παιδιά όχι μόνο ταξιδεύουν σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και κόσμους, αλλά και ταυτόχρονα δημιουργούν το δικό τους μικρόκοσμο.

Οι χαριτωμένες φιγούρες ξεπερνούν με επιτυχία οποιαδήποτε πρόκληση, είτε αυτή είναι μία μεγάλη μάχη ανάμεσα σε ιππότες και πειρατές είτε ένα απίθανο κυνήγι δράκων. Πολλές φορές διάσημοι ήρωες όπως ο Scooby doo και η Heide αποκτούν τη δική τους θέση στο κόσμο της Playmobil και το παιχνίδι ξεκινά με τους αγαπημένους σας ήρωες παρέα.

Η μαγεία της Playmobil κρατάει πάνω απο 30 χρόνια!

 

Ποιες συλλογές Playmobil θα βρω στο Toys Center;

 

Ανακαλύψτε όλες τις σειρές Playmobil και δημιουργήστε έναν δικό σας φανταστικό κόσμο!

Playmobil Novelmore – Η τέλεια εισαγωγή στον μαγικό κόσμο της PLAYMOBIL! Γρήγορα, βοηθήστε τον Arwynn να υπερασπιστεί το Novelmore από την επίθεση των Ιπποτών του Burnham!

Playmobil City Action – Είστε fan της δράσης? Γεμίστε τον “κουβά” του ελικοπτέρου με νερό και αδειάστε τον πάνω από την εστία φωτιάς!

Playmobil Scooby-Doo – Η πραγματική ταυτότητα του φαντάσματος μπορεί να αποκαλυφθεί! Βοήθησε τον Scooby να λύσει το μυστήριο!

Playmobil Dino Rise – Ο δενόσαυρος είναι εξοπλισμένος με κανόνια και με μία πανίσχυρη πανοπλία που αφαιρείται!

 

Ανακάλυψε και τις υπόλοιπες σειρές όπως Playmobil History, Playmobil Princess, Playmobil Dragons, Playmobil Ayuma, Playmobil Aston Martin, Playmobil 1 2 3 και άλλες πολλές εδώ!

Ποια είναι τα καλύτερα Playmobil Παιχνίδια για Κορίτσια;

 

Τα κορίτσια προτιμούν παιχνίδια από τις σειρές Playmobil όπως το Playmobil Ayuma Νεραϊδένιο δεντρόσπιτο, Playmobil Ayuma Πεδίο εξάσκησης νεραϊδών και Playmobil Ayuma Το Δένδρο της σοφίας από τη σειρά Playmobil Ayuma.

Επίσης, από τη σειρά Playmobil Dollhouse, τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κορίτσια είναι το Playmobil Dollhouse Τριώροφο Κουκλόσπιτο, το Playmobil Dollhouse Παιδικό Πάρτυ Γενεθλίων και το Playmobil Κουζίνα Κουκλόσπιτο.

Και φυσικά από τη σειρά Playmobil Εverdreamerz δεν πρέπει να χάσετε το Playmobil Everdreamerz Tourbus Music World και το Playmobil Everdreamerz Σταρλίν “Comic World”!

Ανακαλύψτε όλες τις σειρές Playmobil στο Toys Center!

 

Ποια είναι τα καλύτερα Playmobil Παιχνίδια για Αγόρια;

 

Στο Toys Center θα βρείτε Playmobil που θέλουν τα αγόρια!Playmobil Novelmore Η τέλεια εισαγωγή στον μαγικό κόσμο της PLAYMOBIL! Γρήγορα, βοηθήστε τον Arwynn να υπερασπιστεί το Novelmore από την επίθεση των Ιπποτών του Burnham!

Playmobil City Action – Είστε fan της δράσης? Γεμίστε τον “κουβά” του ελικοπτέρου με νερό και αδειάστε τον πάνω από την εστία φωτιάς!

Playmobil Scooby-Doo – Η πραγματική ταυτότητα του φαντάσματος μπορεί να αποκαλυφθεί! Βοήθησε τον Scooby να λύσει το μυστήριο!

Playmobil Dino Rise – Ο δενόσαυρος είναι εξοπλισμένος με κανόνια και με μία πανίσχυρη πανοπλία που αφαιρείται!

 

Playmobil για Μεγάλους: Είναι καλό δωρο;

 

Στο Toys Center μπορείς να βρεις Playmobil που θα ενθουσιάσουν και τους μεγάλους!

Ανακάλυψε τη σειρά Playmobil Aston Martin με το πιο γνωστό αυτοκίνητο του James Bond που καθιερώθηκε δίπλα στον ευρηματικό χαρακτήρα του Bond από την ταινία Goldfinger (1964).

Εξοπλισμένο με έξυπνα gadgets όπως το εκτοξευόμενο κάθισμα συνοδηγού και οι αναδιπλούμενες πινακίδες κυκλοφορίας.

Η σειρά Playmobil Mini Cooper έχει επίσης μεγάλη επιτυχία! Το θρυλικό “Mini” που μας ταξιδεύει στην Αγγλία των 70′. Αυτό το αυτοκίνητο είναι το απόλυτο σύμβολο της Μεγάλης Βρετανίας και κυκλοφορεί από την PLAYMOBIL με απίθανα αξεσουάρ και συλλεκτικές φιγούρες. Από τον Mr. Bean έως τους Beatles, όλοι έχουν οδηγήσει ή έχουν ονειρευτεί να έχουν ένα Mini Cooper.

Στη σειρά Playmobil Volkswagen ανακάλυψε τα κλασικά αυτοκίνητα της μάρκας! Όπως to Beetle, tο θρυλικό αυτοκίνητο Volkswagen! Με σχάρα οροφής για να βάζετε όλα τα απαραίτητα για την παραλία.

Για τους φανατικούς υπάρχει και το Volkswagen Σκαραβαίος – Special Edition, η ειδική έκδοση του θρυλικού οικογενειακού αυτοκινήτου “Volkswagen Σκαραβαίος” κυκλοφορεί σε μία νέα παραλλαγή χρώματος και με μεμονωμένα εξαρτήματα με εφέ χρωμίου!