Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου

Κατηγορίες Outdoor
Παιχνίδια ανά Μάρκα
Best Sellers
New Arrivals

Ανακαλύψτε τα Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου του Toyscenter

Για όσους απο εμάς θέλουμε να φέρουμε τη διασκέδαση στο σπίτι μας και να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα αξέχαστο καλοκαίρι, αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης για εμάς, στο Toys Center θα βρεις ότι χρειάζεσαι!

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε πια το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουμε! Φέτος, κάνουμε με ένα κλικ το σπίτι μας τον καλύτερο καλοκαιρινό προορισμό για εμάς και τα παιδιά μας!


Τι είδη Παιχνιδιών Εξωτερικού Χώρου θα βρω στο Toyscenter;

Παιδικά Σπιτάκια & Σκηνές – Για μοναδικές στιγμές στο κήπο, μπορείτε να επιλέξετε ένα παιδικό σπιτάκι ή σκηνή κήπου! Τα Σπιτάκια είναι ευρύχωρα και εξαιρετικής ποιότητας για αντοχή στο χρόνο τόσο ως υλικό κατασκευής όσο και χρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία στο Toys Center από κορυφαίες Μάρκες!

Ψάχνετε σπιτάκι με κουζίνα για τους μικρούς σας σεφ; Σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για εσάς!
Ψάχνετε ένα σπιτάκι-μαγαζάκι; Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά καθώς διασκεδάζουν. Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν συναλλαγές και πράξεις!Και φυσικά μπορείτε να εμπλουτίσετε τα σπιτάκια σας με διάφορα πρόσθετα αξεσουάρ τα οποία είναι συμβατά με κάποια μοντέλα σε σπιτάκια.

Παιδικά Πατίνια – Scooters – Το κλασικό πατίνι που όλες οι γενιές αγαπάνε! Απαραίτητο παιχνίδι πλέον για όλες τις καλοκαιρινές εξορμήσεις! Πάρτε το πατίνι σας στο πάρκο, στη παραλία, στη βόλτα σας ή όπου αλλού θα εξορμήσετε!

Τα περισσότερα πατίνια είναι πολύ βολικά και στη μεταφορά τους καθώς διπλώνουμε και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Επιλέξτε πατίνια από πολλά σχέδια και αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών όπως Frozen, Cars και Spider-Man.

Τρίκυκλα Ποδήλατα – Τα τρίκυκλα ποδήλατα είναι ιδανικά για πολύ μικρά παιδάκια ως πρώτη επαφή πριν τις δύο ρόδες. Η αγορά διαθέτει αμέτρητα σχέδια για τρίκυκλα ποδήλατα που ακόμα και παιδάκια από 10 μηνών θα μπορούσαν να κάνουν. Οι περισσότεροι κατασκευαστές συνιστούν ότι από τους 15 μήνες τους και έως να φτάσουν τα 35 κιλά, τα παιδιά μπορούν να κάνουν τρίκυκλο ποδήλατο, ώστε σιγά-σιγά να μπουν στην ιδέα του ποδηλάτου με δύο ρόδες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις για την σωστή επιλογή για τρίκυκλα ποδήλατα, οι οποίες αργότερα επεκτείνονται σε επιπλέον χαρακτηριστικά που κάνουν τα ποδήλατα ακόμα πιο φιλικά προς χρήση.

Είτε αγοράζετε το πρώτο σας τρίκυκλο ποδήλατο, είτε ερευνείτε για κάτι καινούριο, οι παρακάτω οδηγίες ίσως σας καθοδηγήσουν ευκολότερα στην ιδανική επιλογή.

Στις μικρές ηλικίες, χρειάζεται να υπάρχει χερούλι καθοδήγησης και ελέγχου πορείας, ώστε το ποδήλατο να καθοδηγείται από τους γονείς. Η μεταλλική αυτή λαβή αργότερα μπορεί να αφαιρεθεί, ώστε όταν μεγαλώσει το παιδάκι να μπορεί να οδηγεί μόνο του. Συνήθως είναι αποσπώμενη και ρυθμιζόμενη σε 3 θέσεις. Να έχει ζώνη ασφαλείας. Τα περισσότερα σχέδια διαθέτουν ζώνες έως και 5 σημείων. Να έχει μεταλλικό σκελετό. Τα περισσότερα κατασκευάζονται με μεταλλικό σκελετό και μπάρα προστασίας.

Για τα μικρά παιδάκια, στα τρίκυκλα ποδήλατα υπάρχει επιλογή κλειδώματος της περιστροφής πεταλιών προς αποφυγή τραυματισμού των ποδιών του παιδιού. Συνήθως τα περισσότερα φέρουν κουμπί απενεργοποίησης, φρένα και χειρόφρενα.

Τέλος, το τρίκυκλο ποδήλατο πρέπει να έχει βάσεις για τα ποδαράκια του παιδιού όταν είναι μικρό και δεν φτάνει το πετάλι. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρεται στήριξη και προστασία στα ποδαράκια.

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα υπόλοιπα απίθανα παιχνίδια εξωτερικού χώρου: Αξεσουάρ Ποδηλάτου, Παιδικές Μηχανές, Παιδικά Αυτοκίνητα, Skateboards, Αθλητικά παιχνιδια, Παιδικά Rollers, Παιχνίδια νερού  , Τσουλήθρες, Αξεσουάρ Προστασίας, Κούνιες, Παιδικές Χαρές, Τραμπολίνο, Παιδικά Τραπεζάκια Κήπου, Ποδήλατα Ισορροπίας, Παιδικά Ποδήλατα

Παιχνιδια Εξωτερικού Χώρου με Νερό

Παιχνίδια στο κήπο χωρίς νερό, δεν γίνεται! Απολαύστε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού με μια ανάσα δροσιάς! Ανακαλύψτε όλα τα παιχνίδια νερού και επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία.

Παιδικά Σετ Παραλίας & Κουβαδάκια: Από καμία μέρα στη παραλία δεν μπορούν να λείπουν τα κουβαδάκια και τα υπόλοιπα παιχνίδια παραλίας! Επιλέξτε κουβαδάκια και σετ με πολλά εργαλεία για την άμμο με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών όπως Spider-Man, Mickey Mouse και Frozen.

Απαραίτητο παιχνίδι για τη παραλία και το νερό είναι φυσικά και οι ρακέτες! Για παιχνίδια αξέχαστα, ανακαλύψτε σετ ρακέτας με αγαπημένους ήρωες όπως Frozen και Cars! Και τέλος, τα φρίσμπι! Ποιος θα καταφέρει να το πιάσει;

Σαπουνόφουσκες Για τη δημιουργία των πιο φανταστικών σαπουνόφουσκων επιλέξτε ένα από τα μοναδικά σχέδια! Μπορείτε να βρείτε «όπλα»για πιο πολλές και εντυπωσιακές σαπουνόφουσκες ή ραβδιά για πιο μεγάλες και μοναδικές σαπουνόφουσκες.

Επιλέξτε μεταξύ διαφορετικών αγαπημένων χαρακτήρων όπως Minnie, Spider-Man, μονόκερος, Cars, Frozen και άλλα! Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε μπουκαλάκια με το κατάλληλο υγρό για σαπουνόφουσκες και η διασκέδαση δε σταματάει!

Νεροπίστολα – το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι νερού! Ανακαλύψτε πολλές επιλογές σε νεροπίστολα και επιλέξτε το κατάλληλο για τα παιδιά σας! Στη Toys Center θα βρείτε νεροπίστολα όλων των μεγεθών! Μεγάλοι ή μικροί γεμιστήρες με μονό ή διπλό εκτοξευτή! Ιδανικό παιχνίδια για μεγάλες παρέες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση!

Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου για Μωρά – Νηπιαγωγείου

Στη Toys Center θα βρείτε παιχνίδια εξωτερικού χώρου για όλες τις ηλικίες και τα γούστα!

Για παιδάκια από 6 εως 24 μηνών τα τρίκυκλα ποδήλατα είναι μια ιδανική επιλογή. Το παιδάκι σας μπορεί να οδηγήσει το ποδήλατο με απόλυτη ασφάλεια χάρης στις 3 σταθερές ρόδες. Μπορείτε να επιλέξετε τρίκυκλα με σκίαστρο και χερούλι οδήγησης για τον γονέα για ασφαλείς βόλτες.

Ακόμα, μπορεί να γίνει κλείδωμα τιμονιού και των μπροστινών τροχών καθώς ο γονέας ελέγχει το ποδήλατο, ώστε να μην παρεμβάλλονται οι κινήσεις του παιδιού με του γονέα.

Οι κούνιες αποτελούν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδια για μικρά παιδιά! Με καθισματάκι με ζώνη ασφαλείας και ειδικό σχεδιασμό, είναι απόλυτα ασφαλείς ακόμα και για μωράκια από 12 μηνών.

Για τα μεγαλύτερα παιδάκια μπορείτε να βρείτε μοναδικά παιχνίδια στη Toys Center όπως σπιτάκια εξωτερικού χώρου, ποδήλατα, πατίνια, τσουλήθρες, ηλεκτροκίνητα οχήματα και άλλα!

Με τα σπιτάκια, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες παίζοντας με τους φίλους τους. Έτσι αναπτύσσουν τη κοινωνικότητα τους και τις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς και τη φαντασία τους!

Φανταστείτε πως θα ήταν να έχετε τη δική σας νεροτσουλήθρα στον κήπο σας! Τώρα μπορείτε να τις τσουλήθρες που θα βρείτε στο Toys Center! Όλες οι τσουλήθρες της Smoby διαθέτουν λειτουργία νερού! Απλά συνδέστε τη παροχή νερού στη τσουλήθρα και πλέον θα έχετε μια νεροτσουλήθρα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου για Παιδιά Δημοτικού

Για τα παιδάκια δημοτικού μπορείτε να βρείτε επίσης σπιτάκια εξωτερικού χώρου, ποδήλατα, πατίνια, τσουλήθρες, ηλεκτροκίνητα οχήματα! Με τα παιδικά αυτοκίνητα και παιδικές μηχανές, τα παιδιά διασκεδάζουν καθώς μιμούνται τους μεγάλους! Με ένα τέτοιο δώρο, το σίγουρο είναι ότι θα κατενθουσιαστούν!