Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Clementoni Παιχνίδια

Να μεγαλώνεις είναι ένα υπέροχο παιχνίδι!

Best Sellers!
Νέες Αφίξεις!

Clementoni – “Οι Ιδέες Αλλάζουν τον Κόσμο.”

Η Clementoni είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Mario Clementoni το 1963, και έχει εμπειρία άνω των πενήντα ετών. Είναι μια μάρκα που είναι συνώνυμο της δημιουργικότητας, του πάθους και της ποιότητας. Η Clementoni ξεκίνησε να βοηθά τα παιδιά να μαθαίνουν ενώ διασκεδάζουν, προωθώντας την ανάπτυξή τους χρησιμοποιώντας τη γλώσσα που γνωρίζουν καλύτερα και τους έρχεται φυσικά: το παιχνίδι.

Τα παιχνίδια που σχεδιάζει η Clementoni στοχεύουν να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες απο τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής των παιδιών.

Δεξιότητες λογικής και παρατηρητικότητας – Δημιουργούν προϊόντα για την υποστήριξη των παιδιών, στην ανάπτυξη λογικών δεξιοτήτων, συσχέτισης και παρατήρησης.

Δεξιότητες για αντίληψη μέσω της αφής – Η αφή είναι η πρώτη αίσθηση μέσω της οποίας το παιδί έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Δημιουργηκότητα και Φαντασία – Είναι φυσικό για τα παιδιά να φαντάζονται και να δημιουργούν φανταστικούς κόσμους. Είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, προκειμένου να αναπτύξουμε μια πρωτότυπη προσέγγιση που θα τους οδηγήσει στο μέλλον να έχουν την ικανότητα να βρίσκουν λύσεις ενόψει των δυσκολιών.

Μνήμη – Η ανάπτυξη της μνήμης είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα για τα παιδιά γιατί μέσω των αισθητηριακών εμπειριών και του παιχνιδιού μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τον κόσμο γύρω τους και να μαθαίνουν πιο εύκολα.

Γνώση και κατανόηση του κόσμου – Η μάθηση και η απόκτηση δεξιοτήτων για το παιδί γίνεται μέσω παιχνιδιού, κίνησης, εξερεύνησης του εαυτού του και όσων το περιβάλλουν μέσω παρατήρησης και σύγκρισης.

Ακοή – Σχεδιάζουν παιχνίδια που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της ακουστικής αντίληψης των παιδιών, μέσα από ηχητικά εφέ, τραγούδια και παιδικούς σταθμούς που τους βοηθούν να αναγνωρίσουν και να μάθουν τις πρώτες λέξεις, αριθμούς, ήχους ζώων και πολλά άλλα εκπαιδευτικά περιεχόμενα κατάλληλα για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.