Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2109852009 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 17:00)

Ψάχνεις λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου; Κάνε κλικ εδώ! 🔥

Όλες οι Λαμπάδες -15% 🕒 : : :
Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Ήρωες – Χαρακτήρες

Top Χαρακτήρες
Παιχνίδια ανα Ηλικία
Best Sellers
New Arrivals

Ποιους χαρακτήρες σε παιχνίδια μπορώ να βρω στο Toys Center;

Στο Toys Center θα βρεις τους πιο διάσημους και αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών! Ανακάλυψε παιχνίδια που θα λατρέψουν τα παιδιά σε μεγάλη ποικιλία και απίστευτες τιμές! Δεν γίνεται να λείπουν παιχνίδια με χαρακτήρες όπως η Barbie, Paw Patrol, Frozen, Batman, Spider-Man, Peppa Pig, Disney Princess και πολλούς άλλους!

Ποιοι είναι οι πιο γνωστοί χαρακτήρες σε παιχνίδια για αγόρια;

Spider-Man

Το 1962, η επιτυχία των Fantastic Four και άλλων χαρακτήρων, ώθησαν τον συντάκτη και βασικό συγγραφέα της Marvel, Σταν Λι, στην αναζήτηση μίας νέας ιδέας για ένα κόμικ υπερηρώων. Ο ίδιος έχει πει ότι η ιδέα για τον Spider-Man προέκυψε από τη μεγάλη ζήτηση του εφηβικού αναγνωστικού κοινού για κόμικς και την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας χαρακτήρας με τον οποίο θα μπορούσαν να ταυτισθούν οι έφηβοι.

Στην αυτοβιογραφία του ο Λι μνημονεύει ένα περιοδικό τσέπης με αστυνομικές ιστορίες υπό τον τίτλο Η Αράχνη ως επίδραση στη γένεση της αρχικής ιδέας, ενώ σε πολλές συνεντεύξεις του έχει δηλώσει ότι εμπνεύστηκε το χαρακτήρα παρακολουθώντας μία μύγα να σκαρφαλώνει σε έναν τοίχο, προσθέτοντας στην αυτοβιογραφία του ότι έχει πει αυτή την ιστορία τόσες φορές που είναι πλέον αβέβαιος κατά πόσο ίσχυε στην πραγματικότητα.

Η αράχνη που δάγκωσε τον Πίτερ είχε χτυπηθεί με ραδιενέργεια η οποία μετάλλαξε τον γενετικό της κώδικα. Με το δάγκωμα, το δηλητήριο εισχώρησε στο αίμα του Πίτερ και προκάλεσε επίσης μετάλλαξη η οποία απλώθηκε σε όλους τους ιστούς του σώματός του. Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές σημειώθηκαν στον μυϊκό και νευρικό ιστό και στον μεταβολισμό του. Ο μυϊκός ιστός του Πίτερ βελτιώθηκε και σε σύγκριση με αυτούς των ολυμπιακών αθλητών οι οποίοι είναι συνήθως ικανοί να σηκώσουν 2 φορές το βάρος τους, ο δικός του ιστός τον είχε αρχικά ικανό να σηκώσει 5 τόνους.

Με τα χρόνια, ο αριθμός των τόνων που μπορούσε να σηκώσει αυξήθηκε στους 25. Μετά τα γεγονότα του The Other, ο Spider-Man είναι ικανός να σηκώσει το διπλάσιο σε βάρος. Οι γροθιές του είναι ικανές να σκοτώσουν έναν συνηθισμένο άνθρωπο, για αυτό κάθε φόρα που αντιμετωπίζει έναν κακοποιό χωρίς υπερδυνάμεις χρησιμοποιεί ένα μέρος μόνο των δυνάμεών του. Σε πλήρη δύναμη ο Πίτερ ήταν ικανός να ανοίξει τρύπα στο κράνος του Iron Man όπως φάνηκε στο The Αmazing Spider-Man.

Οι ιστοί των μυών του δεν ήταν οι μόνοι που αναπτύχθηκαν. Οι μυϊκοί ιστοί των ποδιών του δυνάμωσαν κατά ένα τεράστιο βαθμό πράγμα που του επιτρέπει να πραγματοποιεί άλματα μεγάλων αποστάσεων. Γενικώς, οι μύες καθώς και οι τένοντες του σώματός του εκτός από δυνατότεροι έγιναν και ελαστικότεροι. Ανάμεσα στις δυνάμεις που απέκτησε ήταν και η αναρρίχηση. Ο Spider-Man είναι ικανός να κολλήσει και να αναρριχηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, εκτός από εκείνες που τυχαίνει να γλιστρούν, με την προϋπόθεση να μην είναι υπό την επίδραση ουσιών που ακυρώνουν αυτή τη δυνατότητά του, όπως ειδικές κολοκύθες του Green Goblin.

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά των χεριών και των ποδιών του, ο Spider-Man είναι ικανός όχι μόνο να σκαρφαλώσει σε επιφάνειες οποιασδήποτε κλίσης αλλά και να τρέξει σε αυτές, κάνοντας την αναρρίχηση γρηγορότερη. Η ικανότητα αυτή μπορεί να εξηγηθεί είτε με το γεγονός ότι τα δάχτυλά του έχουν μικροσκοπικά πόδια αράχνης στην επιφάνεια τους, είτε με ανάπτυξη στατικού ηλεκτρισμού ανάμεσα στα δάχτυλά και στην επιφάνεια.

Μετά από ένα φιλί από την Queen, η ικανότητά αυτή επεκτάθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός του, μέχρι και στο πρόσωπό του. Επίσης, μετά το The Other, ο Spidey ήταν ικανός να κολλήσει στον τοίχο μέχρι και με την πλάτη του. Εάν ο Spidey ξεκολληθεί δια της βίας από το τοίχο, τότε πιθανόν τα σημεία του τοίχου στα οποία ήταν κολλημένα τα δάχτυλά του, θα ξεκολλήσουν μαζί τον ίδιο. Η ικανότητα αυτή είναι τόσο δυνατή που ο Πίτερ είναι ικανός να εκτοξεύσει μια μπάλα του μπάσκετ χρησιμοποιώντας μόνο ένα δάχτυλο. Η μέγιστη δύναμη των δαχτύλων του φτάνει μέχρι μερικούς τόνους.

Harry Potter

Στο Toyscenter θα βρείτε απίθανα παινχίδια με τον Χάρι Πόττερ και τους υπόλοιπους χαρακτήρες των μυθιστορημάτων απο κορυφαία Brands όπως είναι η LEGO Harry Potter και το Wizarding World αλλά και τη Funko Pop! Μπορείτε να βρείτε κούκλες και mini κούκλίτσες με τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς ή και σετ παιχνιδιού με κάστρο και διάφορα χαρακτηριστικά μέρη που περιγράφονται στα βιβλία. Θα βρείτε ακόμα, συλλεκτικές φιγούρες που είναι ένα υπέροχο δώρο για τους fans του Harry Potter!

Cars | McQueen

Ο Κεραυνός Μακουίν, ανερχόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο αποφασισμένο να πετύχει, θα ανακαλύψει τελικά ότι η ζωή είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Καθώς διασχίζει τη χώρα για να πάει στον μεγάλο αυτοκινητιστικό αγώνα για το Κύπελλο Πίστον στην Καλιφόρνια, ο Μακουίν καταλήγει κατά λάθος στην ήσυχη, μικρή και ξεχασμένη πόλη “Τα Μπουζί της Ωραίας Ελένης” ή αλλιώς “Route 66”.

Εκεί θα γνωρίσει τους ασυνήθιστους χαρακτήρες της: τον Δρ. Χάτσον, ο οποίος είναι δήμαρχος της περιοχής, και πρώην αγωνιστικό αυτοκίνητο αφού έχει στην κατοχή του 3 Κύπελλα Piston, τη Σάλι Καρέρα που είναι ιδιοκτήτρια ενός και μοναδικού πανδοχείου και τον Μπάρμπα, ένα σκουριασμένο γερανό, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να καταλάβει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τα τρόπαια, τη δόξα και τη χορηγία.

Κεραυνός Mcqueen

Δεδομένου ότι η πίστα είναι πάντα τόσο καλά φωτισμένη, ο Lightning McQueen δεν είναι εξοπλισμένος με προβολείς. Αντίθετα φοράει ένα ζευγάρι ψεύτικα αυτοκόλλητα προβολέων. Αν και ο Lightning McQueen βρίσκει τον τρόπο ζωής του ωραίο, κατά βάθος κάτι δεν πάει καλά. Το να επικεντρωθεί τόσο πολύ στη νίκη του κόστισε όλη την ομάδα υποστήριξής του και δεν έχει πραγματικούς φίλους εκτός από τον πιστό του οδηγό φορτηγού, τον Μακ. Συχνά βυθιζόμενος σε ονειροπολήσεις, ο Lightning δεν φαίνεται να ξέρει πώς να απολαμβάνει το εδώ και τώρα.

Αφού μπήκε στο Radiator Springs, ο χρόνος του στην πόλη του έμαθε τι είναι πραγματικά σημαντικό, όπως οι αληθινοί φίλοι. Ο Lightning εκτιμά το χρόνο με την κοπέλα του, Sally Carrera, και τους φίλους του, ειδικά τον Μπάρμπα, στο Radiator Springs. Έμαθε τα περισσότερα από αυτά που ξέρει για τους αγώνες από τον αείμνηστο σπουδαίο Doc Hudson και ανυπομονεί να μεταδώσει αυτή τη γνώση καθώς μπαίνει στην επόμενη φάση της καριέρας του.

Ποιοι είναι οι πιο γνωστοί χαρακτήρες σε παιχνίδια για κορίτσια;

Barbie

Στο Toys Center θα βρεις τις πιο δημοφιλείς σειρές της Barbie σε μεγάλη ποικιλία!

Barbie Color Reveal

Η πιο διασκεδαστική σειρά της Barbie! Γεμίστε τον κύλινδρο με ζεστό νερό, τοποθετήστε μέσα την κούκλα και στριφογυρίστε την. Το νερό αλλάζει χρώμα και όταν βγάλετε την κούκλα, τα χαρακτηριστικά της έχουν αποκαλυφθεί! Κάθε κούκλα έχει διαφορετικό συνδυασμό χρώματος ματιών, μαλλιών και επιδερμίδας και ολόσωμο κορμάκι, αλλά οι εκπλήξεις συνεχίζονται… ανοίξτε τα σακουλάκια και ανακαλύψτε τι κρύβουν. Βουτήξτε το σφουγγάρι σε κρύο νερό και περάστε το στο πρόσωπο και στα μαλλιά για να την μεταμορφώσετε ξανά και ξανά! Τα μάτια και τα χείλη της αλλάζουν χρώμα. Με ζεστό και κρύο νερό, τα παιδιά μπορούν να παίξουν ξανά και ξανά! Ντύστε την κούκλα και δημιουργήστε διαφορετικές ιστορίες!

Barbie Fashionistas

Κάθε κούκλα Barbie® Fashionistas™ έχει τη δική της μοναδική εμφάνιση και στιλ και όλα τα ρούχα είναι εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις! Κάντε συλλογή και ανακαλύψτε πολλά στιλ, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Η πιο πρόσφατη συλλογή των Barbie® Fashionistas™ περιλαμβάνει κούκλες με τέσσερις τύπους σώματος, εννέα τόνους δέρματος, 13 χρώματα ματιών, 13 χτενίσματα και ατέλειωτα ρούχα και αξεσουάρ. Με τη νέα συλλογή, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν πολλές απίθανες ιστορίες. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες γιατί με την Barbie® μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!

Barbie Extra

Οι κούκλες Barbie® Extra ξέρουν να υποστηρίζουν τα έντονα και περίεργα ρούχα! Κάθε κούκλα Barbie® έχει το δικό της μοναδικό στιλ και είναι πολύ εντυπωσιακή. Τα ζωάκια τους (το καθένα διαφορετικό και αξιαγάπητο) έχουν και εκείνα τη δική τους προσωπικότητα! Η Barbie® Extra επιτρέπει στα παιδιά να εκφραστούν μέσα από το προσωπικό τους στιλ και τους δίνει την ελευθερία να παίξουν πιο άνετα χάρη στα πολλαπλά τους σημεία ευλυγισίας. Η μόδα γίνεται πιο διασκεδαστική μέσα από το γκλίτερ, emojis και περίεργα μαλλιά!

Barbie Dreamtopia

Οι κούκλες πριγκίπισσες και γοργόνες από την Barbie Dreamtopia™ ζωντανεύουν τα παραμυθένια όνειρα με φανταστικές, πολύχρωμες εμφανίσεις! Αυτές οι κούκλες Barbie φορούν κορμάκια και φούστες ή ουρές γοργόνας σε έντονα χρώματα και σχέδια με ουράνια τόξα, λουλούδια, πολύτιμους λίθους και άλλα. Η φαντασία των παιδιών θα δημιουργήσει ονειρεμένες ιστορίες με αυτές τις πριγκίπισσες, γιατί μπαίνοντας στον κόσμο της Dreamtopia τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Τα παιδιά που αγαπούν τα παραμύθια μπορούν να συλλέξουν και άλλες κούκλες και παιχνίδια της Βarbie™ Dreamtopia για να φτιάξουν έναν ολόκληρο παραμυθένιο κόσμο.

Barbie Επαγγέλματα

Εξερευνήστε τον πραγματικό κόσμο με την Barbie που εξασκεί διάφορα επαγγέλματα! Κάθε κούκλα Barbie είναι έτοιμη να εξασκήσει το επάγγελμά της, σε ένα κομψό σκηνικό και με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Επιλέξτε ανάμεσα στη Barbie δασκάλα, την Barbie παιδίατρο, την Barbie αισθητικό κατοικιδίων, την Barbie οδοντίατρο και πολλά άλλα επαγγέλματα. Κάθε σετ περιλαμβάνει μια κούκλα Barbie ντυμένη με την κατάλληλη ενδυμασία, πολλά μοναδικά αξεσουάρ ανάλογα το επάγγελμα.

Frozen

Η πριγκίπισσα Έλσα της Αρεντέλλας κατέχει παραφυσικές δυνάμεις με τις οποίες ελέγχει και δημιουργεί πάγο και χιόνι, και τις οποίες χρησιμοποιεί για να παίζει με τη μικρότερη αδελφή της, Άννα. Μετά από ένα ατύχημα όπου η Άννα τραυματίζεται, οι γονείς τους τις πηγαίνουν σε μια αποικία ξωτικών, αρχηγός της οποίας είναι ο Μεγάλος Πάμπι. Ο Πάμπι γιατρεύει την Άννα και αλλάζει τις αναμνήσεις της ώστε να μη θυμάται τη μαγεία της Έλσα, και προειδοποιεί την Έλσα να μάθει να ελέγχει πλήρως τις δυνάμεις.

Επιστρέφοντας στο παλάτι, οι γονείς τους απομονώνουν τις δύο αδελφές. Όταν οι αδελφές μπαίνουν στην εφηβεία, οι γονείς τους σκοτώνονται. Όταν η Έλσα γίνεται 21 ετών, πρέπει να στεφθεί πια Βασίλισσα και είναι τρομοκρατημένη πως κατά τη στέψη ίσως μαθευτεί το μυστικό της. Ανάμεσά στους καλεσμένους της στέψης είναι και ο Πρίγκιπας Χανς των Νότιων Νήσων, τον οποίο η Άννα ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Αν και η στέψη ολοκληρώνεται χωρίς πρόβλημα, όταν ο Χανς κάνει πρόταση γάμου στην Άννα και η Έλσα αρνείται να τους δώσει την ευλογία της, άθελά της, φανερώνει τις δυνάμεις της σε όλους. Ταραγμένη, το σκάει στο Βουνό του Βορρά όπου χτίζει ένα παλάτι από πάγο και αποφασίζει να ζήσει εκεί, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως η πράξη της έχει καταδικάσει την Αρεντέλλα σε αιώνιο χειμώνα. Στο τέλος οι δύο αδελφές επανενώνονται και η Έλσα υπόσχεται να μην κλείσουν ποτέ ξανά οι πύλες του κάστρου.

Χαρακτήρες Frozen

ΕΛΣΑ: Όταν μια αρχαία μαγεία ξαναξυπνά, η Έλσα ταξιδεύει μακριά από το σπίτι της, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της και ανακαλύπτοντας ποια πραγματικά είναι.
ANNA: Η αναλλοίωτη αισιοδοξία και η επιμονή της Άννας δοκιμάζονται σε ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι της. Πρέπει να μάθει να παραμένει δυνατή ακόμα κι όταν αυτό, φαίνεται αδύνατο.
ΚΡΙΣΤΟΦ ΚΑΙ ΣΒΕΝ: Ο Κριστόφ, ο πολυμήχανος λάτρης της φύσης, είναι πάντα έτοιμος για περιπέτειες με τον αγαπημένο του φίλο και έμπιστο τάρανδο, τον Σβεν.
ΟΛΑΦ: Η Άννα και ο Όλαφ κάνουν μαζί ένα μακρινό ταξίδι.