Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Hot Wheels

Βάλτε μπροστά τις μηχανές!

Βάλτε μπροστά τις μηχανές!

Τα Hot Wheels® τρέχουν στη γρήγορη λωρίδα για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, εμπλουτίζοντας το παιχνίδι με τα αυτοκινητάκια των παιδιών κάθε ηλικίας. Το παγκόσμιο φαινόμενο συνεχίζει να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες που εμπνέουν το πνεύμα τoυ “διεκδικητή τίτλου” που ζει μέσα σε κάθε παιδί, σπάζοντας τα δικά του ρεκόρ, με επικούς τρόπους!

Τα Hot Wheels® είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που για περισσότερες από πέντε δεκαετίες ενθουσιάζει τα παιδιά. Από την πρώτη συλλογή με αυτοκινητάκια κλίμακας 1:64 μέχρι σήμερα που είναι θρυλικά και συλλεκτικά τα Hot Wheels τρέχουν και φτάνουν πάντα πρώτα στη γραμμή τερματισμού.

Τα παιδιά κάθε νεάς γενιάς ανακαλύπτουν το πάθος για το παιχνίδι αυτοκινήτων, όταν κρατούν στο χέρι τους για πρώτη φορά ένα μεταλλικό αυτοκινητάκι. Είναι η αρχή μιας παντοτινής σχέσης που θα μεγαλώνει διαρκώς και θα τα εμπνεύσει σε κάθε στάδιο ανάπτυξής τους.

Τα βρίσκεις παντού, είναι οικονομικά προσιτά και εξελίσσονται διαρκώς. Αυτά τα αυτοκινητάκια έχουν γίνει η αγαπημένη επιλογή πολλών παιδιών και ενηλίκων που έπαιζαν μαζί τους από την παιδική τους ηλικία. Κυκλοφορούν σε μίνι συλλογές βασισμένες σε δημοφιλείς μάρκες, κλασικά premium συλλεκτικά αυτοκινητάκια και οχήματα εμπνευσμένα από ταινίες, παιχνίδια και την ποπ κουλτούρα. Πρόσφατα, παρουσιάστηκε και το νέο επαναστικό Hot Wheels™ id system!

Τα καινοτόμα, μοναδικά αγωνιστικά αυτοκίνητα έχουν ενσωματωμένες μάρκες NFC, είναι συμβατά με πίστες Hot Wheels και ενεργοποιούνται με δωρεάν εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε στις smart συσκευές σας για να μεταφέρουν το φυσικό παιχνίδι στο ψηφιακό περιβάλλον.

Ποιά είναι η ιστορία των Hot Wheels;

Η ιστορία των Hot wheels πάει χρόνια πίσω, καθώς αυτά τα κλασικά μικροσκοπικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν από τα τέλη της δεκαετίας του 1960. Από τα φανταστικά κλασικά αυτοκίνητα μέχρι τα πιο πρόσφατα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν, τα Hot Wheels θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των μικρών αγοριών.

Τα πρώτα χρόνια

Τα αυτοκίνητα Hot Wheels κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1968, όταν η Mattel δημιούργησε και κυκλοφόρησε 16 μοναδικά μοντέλα «custom» αυτοκινήτων που ονομάστηκαν διασκεδαστικά κλασικά ονόματα της δεκαετίας, όπως Python και Hot Heap. Ήρθαν με χαμηλωμένα μπροστινά και ανυψωμένους τους πίσω τροχούς για να ταιριάζουν με δημοφιλή αυτοκίνητα της εποχής, όπως η Corvette του 1969.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι προσπάθησε να αντιγράψει ένα αληθινό μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και οι μινιατούρες είχαν μεγάλη επιτυχία. Το 1969, τα παιχνίδια αγοράζονταν με ρυθμό 10 φορές μεγαλύτερο από αυτό που είχε προβλέψει η Mattel, και έτσι η εταιρεία παιχνιδιών αύξησε τη σειρά σε 40 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων. Το 1970, κυκλοφόρησαν 33 περισσότερα αυτοκίνητα και κυκλοφόρησαν άλλα 35 το 1971. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν επίσης η τελευταία φορά που τα Hot Wheels κατασκευάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 1973, η Mattel κυκλοφόρησε τα μοντέλα της που θεωρούνται πλέον άκρως συλλεκτικά. Με μόλις τρία νέα casting εκείνη τη χρονιά, τα μοντέλα σταμάτησαν λόγω χαμηλών πωλήσεων και τώρα είναι συλλεκτικά κομμάτια που μόνο οι πιο αφοσιωμένοι λάτρεις δεσμεύονται να βρουν.

Κατά τη διάρκεια του 1975, τα Hot Wheels επεκτάθηκαν στις μοτοσυκλέτες και δεν κατασκευάστηκαν ξανά παρά μόνο το 1997. Περιλάμβαναν Super Chrome και ζωντανούς χρωματικούς συνδυασμούς, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς μοτοσικλετών.

Hot Wheels στις δεκαετίες του ’80 και του ’90

Τα Hot Wheels μπήκαν γέννησαν μια νέα γενιά θαυμαστών όταν διανεμήθηκαν στα McDonald’s Happy Meals το 1982. Τα παιδιά εκείνης της δεκαετίας ξετρελάθηκαν με τα μικρά αυτοκίνητα και πάλι η παραγωγή μπήκε σε πλήρη εξέλιξη.

Το 1984, μια άλλη αξιοσημείωτη στιγμή στην ιστορία των Hot Wheels ήρθε όταν δημιουργήθηκαν τα «Ultra Hots». Αυτά θεωρούνταν το ταχύτερο μοντέλο αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε ποτέ, και περιλάμβαναν ακόμη και δύο συλλεκτικά μοντέλα που δεν πωλήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για την 20ή επέτειο των Hot Wheels, πουλήθηκαν χρυσά και ασημένια αυτοκίνητα και άρχισαν επίσης να πωλούνται πλαστικά γκαράζ για να χωρέσουν τα μεμονωμένα αυτοκίνητα. Το 1990, η εταιρεία προσδέθηκε σε ένα άλλο μέρος της ποπ κουλτούρας – το τηλεοπτικό σόου του δικτύου The Simpsons, κυκλοφορώντας ένα ειδικό αυτοκίνητο βασισμένο στην πλοκή του σόου.

Τη δεκαετία του ’90 παράχθηκε επίσης το πρώτο ελικόπτερο Hot Wheels. Πιθανώς το πιο αξιοσημείωτο ήταν η κυκλοφορία του αυτοκινήτου “Purple Passion” που είχε τόσο μεγάλη ζήτηση που ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθεί για περίπου εννέα μήνες. Τελικά, το 2003, η Mattel συνεργάστηκε με την Columbia Pictures για να κυκλοφορήσει μια ταινία Hot Wheels εγκαίρως για την 35η επέτειο των αυτοκινήτων.

Η Hot Wheels έχει παράξει διάφορα μοντέλα limited edition, γνωστά ως “Treasure Hunt Series”. Αυτά κατασκευάζονταν μόνο σε ποσότητες 10.000 και 15.000, ανάλογα με τη σειρά, και ένα από αυτά έγινε γρήγορα αξία άνω των 300 $. Το ζεστό ροζ ήταν πάντα το πιο δύσκολο χρώμα στα αυτοκίνητα της Hot Wheels και ένα αυτοκίνητο με ροζ μπορεί να αξίζει τουλάχιστον δέκα φορές περισσότερο από τα κοινά χρώματα του κίτρινου, του κόκκινου, του πράσινου, του μπλε κ.λπ.

Το 2009, ο επικεφαλής σχεδιαστής της Hot Wheels αποσύρθηκε μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας στην εταιρεία και συνεχίζει να υπηρετεί ως σύμβουλος της επιχείρησης, διασφαλίζοντας ότι η κλασική εμφάνιση και αίσθηση των αυτοκινήτων παραμένει ανέπαφη για τις μελλοντικές γενιές.

Τι είδους παιχνίδια Hot Wheels θα βρω στο Toys Center;

Στο Toys Center θα βρεις μεγάλη ποικιλία απο τη γκάμα παιχνιδιών των Hot Wheels! Δες παρακάτω τα είδη παιχνιδιών και επέλεξε τα αγαπημένα σου!

Hot Wheels City Πίστες & Σετ Παιχνιδιού

Hot Wheels Monster Trucks

Hot Wheels Αυτοκινητάκια

Hot Wheels Οχήματα

Hot Wheels Νταλίκες

Hot Wheels Mariokart