Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Carrera Παιχνίδια

Τηλεκατευθυνόμενα οχήματα και αυτοκινητόδρομοι για απόλυτη δράση!
Best Sellers!
Νέες Αφίξεις!

Carrera

Η στενή συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία επέτρεψε στην Carrera να εξασφαλίσει τις άδειες παραγωγής πολλών ελκυστικών και αυθεντικών αντιγράφων από τον κόσμο των μηχανοκίνητων αθλημάτων. Από τη Formula 1 έως τα κλασικά αυτοκίνητα. Αυτά τα υψηλής ποιότητας λεπτομερή αντίγραφα είναι πάντα το κέντρο της προσοχής.

Μεταξύ των μεγάλων αδειών είναι οι Ferrari, Porsche, Audi, BMW, Bentley, Nintendo και Nascar για να συνεχίσουν να αυξάνουν συνεχώς την απόλαυση της Carrera. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί νέοι οδηγοί ανακαλύπτουν την Carrera. Μοιράζονται την απόλαυση που προσφέρει αυτή η μοναδική γκάμα μοντέλων, καθώς και τη χαρά της μάχης μεταξύ τους για τη νίκη.

Tα οχήματα Carrera από την τρέχουσα αγωνιστική δράση συναντούν τα ιστορικά κλασικά. Αλλά η Carrera δεν είναι μόνο σε μια δική της κατηγορία στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού: Η Carrera RC βρίσκεται επίσης μπροστά στο κόσμο των τηλεχειριζόμενων οχημάτων RC.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα Carrera RC είναι “έτοιμα για λειτουργία” και είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης που εγγυώνται μεγάλη διάρκεια και σύντομο χρόνο φόρτισης. Η σύγχρονη και καινοτόμος τεχνολογία διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα των μοντέλων που προσφέρει μια αίσθηση χάρη στη δημιουργικότητα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό.