Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Αποστολή Προϊόντων και Παράδοση

Η παράδοση των προϊόντων που αγοράζεις στο online store Toys Center γίνεται κατά μέσο όρο εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σε όλη την Ελλάδα.

Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να υποστούν καθυστερήσεις σε περιπτώσεις εορταστικών περιόδων ή λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Ειδικά για νησιά διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχικότητα και τα δρομολόγια των πλοίων.
Οι μεταφορείς δεν πραγματοποιούν παραδόσεις κατά τις επίσημες αργίες καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Για τις παραγγελίες που εξοφλούνται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, οι χρόνοι παράδοσης υπολογίζονται από την ημέρα επιβεβαίωσης της κατάθεσης του ποσού από την πλευρά του Toys Center.

Για την αποστολή ελαφρών δεμάτων συνεργαζόμαστε με την ACS courier, τη Γενική Ταχυδρομική και τη Box Now.

***Για συγκεκριμένα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας παραδώσουμε υπάρχει επιπλέον χρέωση. Η χρέωση προκύπτει από τον όγκο ​της παραγγελίας (ο όγκος προσδιορίζεται ανάλογα με τη σχέση τιμής και όγκου ή βάρους προϊόντος).​

Παρακάτω συνοψίζονται οι χρόνοι παράδοσης:

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΣΩ ACS COURIER

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ)
Εντός πόλης 1-2
Εντός περιφέρειας 2-3
Χερσαίοι προορισμοί 2-3
Νησιωτικοί προορισμοί 2-4
Δυσπρόσιτοι προορισμοί 4-6

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ COURIER

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ)
Εντός πόλης 1-2
Εντός περιφέρειας 2-3
Χερσαίοι προορισμοί 2-3
Νησιωτικοί προορισμοί 2-4
Δυσπρόσιτοι προορισμοί 4-6

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΣΩ BOX NOW

Όλα τα δέματα παραδίδονται στα ειδικά lockers της Box Now μέσα σε 24 ώρες πανελλαδικά και αυθημερόν εντός Αττικής.
Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για δέματα διαστάσεων έως Υ: 36εκ, Π: 45εκ, Μ: 60εκ και βάρους 20 κιλά (π.χ. χειραποσκευή).

Αναζήτηση της αποστολής (tracking)
Μόλις η παραγγελία σου είναι έτοιμη προς αποστολή, θα λάβεις ένα email με τα στοιχεία του μεταφορέα, για να μπορείς να κάνεις αναζήτηση και να παρακολουθείς την κατάσταση της παραγγελίας σου.

Θα μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις την εξέλιξη της αποστολής σου αν συνδεθείς στον λογαριασμό σου μέσω του ιστότοπού μας: my account.
Από τις επιλογές του μενού «Πίνακας Ελέγχου» βρίσκεις τις “Παραγγελίες”, επιλέγεις τον αριθμό της παραγγελίας που θέλεις να ελέγξεις και επιλέγεις «Εμφάνιση» για να εμφανιστεί η κατάσταση της παραγγελίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των €50.00, ενώ για τις παραγγελίες χαμηλότερης αξίας το κόστος αποστολής είναι €3,00 σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες που εξοφλούνται μέσω αντικαταβολής έχουν επιπλέον επιβάρυνση €3,00 ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.