Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Πολιτική επιστροφών για Online αγορές

Δικαίωμα υπαναχώρησης/επιστροφής

Έχεις δικαίωμα να υπαναχωρήσεις από τη σύμβαση αγοράς και να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες, χωρίς καμία κύρωση και χωρίς να χρειάζεται να παρέχεις καμία αιτιολογία, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παρέλαβες εσύ ή κάποιος τρίτος στον οποίο δόθηκαν σαν δώρο.

 

Για να ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείς να στείλεις γραπτό μήνυμα μέσω της σελίδας “Πολιτική Επιστροφών”, εισάγοντας τον αριθμό παραγγελίας και το email μέσω του οποίου έκανες την αγορά, κατόπιν ακολουθείς τις οδηγίες για να αποστείλεις το αίτημα της online επιστροφής προϊόντος. Στη συνέχεια θα λάβεις ένα e-mail επιβεβαίωσης ότι μπορείς να προχωρήσεις στην επιστροφή, που θα περιέχει συνημμένο το «Έντυπο Επιστροφής», το οποίο θα πρέπει να εισάγεις στο δέμα, και τις οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος, με αποκλειστικά δική σου φροντίδα και έξοδα, προς τη διεύθυνση: Κατάστημα Prenatal/Toys Center Αλίμου, Λεωφ. Αλίμου 36-40 και Ιονίου, 17455 Άλιμος, ΑΤΤΙΚΗ. Τηλ. 210 9802700.

Για να μπορέσεις να ασκήσεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης, θα πρέπει να στείλεις το αίτημά σου πριν τη λήξη της προβλεπόμενης περιόδου. Τα μεταφορικά για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν εσένα.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης από τη σύμβαση θα επιστραφεί το τίμημα που καταβλήθηκε προς το Toys Center, συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών (εξαιρουμένης της χρέωσης της αντικαταβολής, καθώς και τυχόν επιπρόσθετων χρεώσεων που επέλεξε ο πελάτης ως προς τον τρόπο παράδοσης) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το Toys Center ενημερώθηκε για το αίτημά σου. To Toys Center διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τo επιστρεφόμενο προϊόν ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω το προϊόν (όποιο από τα 2 συμβεί πρώτο).

To Toys Center θα αποδώσει το αντίτιμο που εισέπραξε για τα επιστρεφόμενα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή τους. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Προσοχή!
Σας ενημερώνουμε ότι αλλαγές σε Αποκριάτικα Είδη γίνονται:

• Μέχρι τις 18/3
• Μόνο σε σχέδιο και νούμερο για τις στολές
• Μόνο σε αποκριάτικα είδη για τα αξεσουάρ

Επιστροφή κατεστραμμένου είδους ή λάθος παραγγελίας
Σε περίπτωση που παραλάβεις ένα λάθος είδος ή κατεστραμμένο, όταν θα κάνεις online το αίτημα της επιστροφής, παρακαλούμε να μας το δηλώσεις σαν λόγο επιστροφής, που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που αναφέρεται πιο πάνω.
Τονίζουμε ότι ο έλεγχος του προϊόντος και η ενημέρωση προς την εταιρεία θα πρέπει γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
Θα σου ζητηθεί να μας στείλεις μία ή περισσότερες φωτογραφίες με το ελάττωμα του είδους ή με το λάθος της παραγγελίας και κατόπιν θα λάβεις ένα e-mail επιβεβαίωσης ώστε να προχωρήσεις στην αποστολή του είδους.
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, το Toys Center θα φροντίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Αλλαγή είδους (3 τρόποι)

Αλλαγή είδους απο το σπίτι σου

Σε περίπτωση που θελήσεις να αλλάξεις το προϊόν που αγόρασες, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβες, θα πρέπει να αποστείλεις γραπτώς το αίτημά σου στη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και μόλις λάβεις επιβεβαίωση ότι μπορείς να προχωρήσεις στην αλλαγή, θα αναλάβεις με δική σου επιβάρυνση την επιστροφή του προϊόντος προς τη διεύθυνση:
Κατάστημα Prenatal/Toys Center Αλίμου, Λεωφ. Αλίμου 36-40 και Ιονίου, 17455 Άλιμος, ΑΤΤΙΚΗ. Τηλ. 210 9802700.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδειξη/κάρτα αλλαγής.

Αλλαγή είδους με BOX NOW

Τώρα μπορείς να αλλάξεις πανεύκολα το προϊόν που αγόρασες, αρκεί να χωράει στην πλησιέστερη  θυρίδα BOX NOW της γειτονιάς σου. Έχεις περιθώριο μέχρι και  30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβες, θα πρέπει να αποστείλεις γραπτώς το αίτημά σου στη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και μόλις λάβεις επιβεβαίωση ότι μπορείς να προχωρήσεις στην αλλαγή συμπληρώνεις την φόρμα της BOX NOW ώστε να σου δοθεί πρόσβαση σε μια θυρίδα. Δεν υπάρχει πιο εύκολος, απλός και οικονομικός τρόπος για να επιστρέψεις την παραγγελία σου ή ένα μέρος αυτής.  Κάνε Click και συμπλήρωσε τη φόρμα.

Επιστροφή με BoxNow

Εαν έχει ήδη στείλει το δέμα σου και θες να δεις εάν έχει φτάσει σε εμάς μπες εδώ: https://returns.boxnow.gr/ και με τον αριθμό αποστολής σου δες που βρίσκεται.

Η νέα παραγγελία θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας και σε κάθε περίπτωση όχι πριν λάβουμε το επιστρεφόμενο είδος και ελέγξουμε την ακεραιότητά του.

Αλλαγή είδους σε Φυσικό Κατάστημα

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γίνει σε φυσικό κατάστημά μας η αλλαγή online αγοράς, εφόσον συνοδεύεται από απόδειξη/κάρτα αλλαγής και είναι σε άριστη κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης/επιστροφής ή αλλαγής μπορείς να συμβουλευτείς τη σελίδα Γενικοί Όροι Συναλλαγών.