Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Gormiti

Η μάχη για την προστασία του Gorm συνεχίζεται με την Gormiti σειρά Μέκα!

Best Sellers!
Νέες Αφίξεις!

Η Ιστορία των Gormiti

Οι 4 φύλακες του Gorm, με τα νέα τους Υπερ-βραχιόνια και τους εξελιγμένους Ultra Gormiti και τη νέα Φυλή Μέκα, συνεχίζουν να μάχονται ενάντια στον καταχθόνιο Voidus και όλους τους Omega Darkans!

Όταν το νησί του Gorm δέχτηκε επίθεση από τους Darkans, τότε οι Άρχοντες Gormiti νίκησαν τους Darkans και τον άρχοντα Voidus. Όμως σύμφωνα με τον θρύλο, οι Darkans θα επιστρέψουν απο το Darkor και τέσσερις ήρωες από κάθε φυλή του Gorm (Πάγων, Φωτιάς, Αέρα και Βράχων) θα ανακαλύψουν τον Πύργο του Gorm και εκεί θα βρουν τα περιβραχιόνια των στοιχείων της φύσης με τα οποία θα καλέσουν για βοήθεια τους πανίσχυρους Ιππότες Gormiti. Έτσι θα νικήσουν για άλλη μια φορά τους Darkans.

Το κακό επιστρέφει στο νησί του Gorm

Πολλά χρόνια πριν, το νησί του Gorm αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει έναν τρομερό εχθρό: Τους Darkans. Οι κάτοικοί του, οι Gormiti, ενώθηκαν και με την καθοδήγηση των ισχυρών αρχόντων τους παρατάχθηκαν απέναντι στην απειλή. Και τα κατάφεραν: Το τέλος του πολέμου τους βρήκε στη θέση του νικητή. Η μάχη έμεινε στην ιστορία τυλιγμένη με τον αέρα του θρύλου, και το μόνο πράγμα που έμεινε να τη θυμίζει είναι ο Πύργος ενός αρχαίου φρουρίου των Gormiti.

Όμως, μοιραία, τα πράγματα θα πάψουν να είναι γαλήνια. Η εκπλήρωση μιας προφητείας φέρνει τέσσερις νέους ήρωες – τους Rifff, Ikor, Trek και Eron – μπροστά στην παλιά απειλή. Οι Darkans έχουν επιστρέψει, και η μόνη ελπίδα του Gorm είναι οι ήρωες να μάθουν να χρησιμοποιούν τους Elemental Bracers για να καλέσουν τον θρυλικό Gormiti. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να απελευθερώσουν την πραγματική τους δύναμη που είναι ικανή να σώσει τον κόσμο.

Μέχρι να φτάσουν στην τελική αναμέτρηση με το Κακό, οι ήρωές μας περνούν από αμέτρητες περιπέτειες.

Γνώρισε τους πιο δημοφιλείς Gormiti

Gormiti της φωτιάς

Alfa Riff: Ο Riff, ο πιο περήφανος ήρωας αποκτά νέες δυνάμεις με την ενέργεια Alfa! Είναι ένα ενεργητικό και παρορμητικό αγόρι που δεν μπορεί να περιμένει να πολεμήσει για να σώσει τη μοίρα του Γκορμ.  Έχει ένα ενστικτώδες και ορμητικό στυλ μάχης, αλλά χάρη στην επιμονή του καταφέρνει πάντα να νικήσει τους εχθρούς του. Χάρη στη δύναμη που αποκτά από το Alfa Γάντι, είναι έτοιμος να κατακτήσει την καρδιά του Τιτάνα και να αποκαταστήσει την ισορροπία στο Γκορμ.

Alfa Koga: Με την αδιαπέραστη ασπίδα του, ο Alfa Koga είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στις επιθέσεις των εχθρών του.
Η ενέργεια Alfa έχει ενδυναμώσει κάθε κύτταρο του σώματός του, καθιστώντας τον ακόμη πιο φοβερό αντίπαλο: καμία επίθεση δεν μπορεί να καταστρέψει την ασπίδα του, κανένας εχθρός δεν μπορεί να ξεφύγει από τις φλόγες του!

Alfa Vulkan: Ο Vulkan είναι ένας από τους ισχυρότερους πολεμιστές της φυλής της Φωτιάς. Εξαπολύει στους αντιπάλους του πυρκαγιές, καταρράκτες μετεωρολογικών φλογών που είναι αδύνατο να αποφύγουν! Με τη βοήθεια της ενέργειας Alfa, ο Vulkan γίνεται ακόμα πιο δυνατός! Ο Vulkan θα συγκεντρώσει τις ισχυρές φλόγες σε μια μπάλα μάγματος με απίστευτη εκρηκτική δύναμη που θα εκσφενδονίσει στους εχθρούς του, πυροδοτώντας μια γιγαντιαία έκρηξη! Ο Vulkan θα αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματός του μέχρις ότου να μετατραπεί σε ένα ζωντανό ηφαίστειο, εξαπολύοντας μια σειρά εκρηκτικών μετεωριτών εναντίον του εχθρού του, μέσα από μια πύρινη καταστροφική βροχή!

Alfa Saburo: Σιωπηλός και μυστηριώδης, μελετά πάντα τον αντίπαλό του προσεκτικά για να αποκαλύψει τις αδυναμίες του. Όταν επιτίθεται, εξαπολύει τη φλογερή φύση του: με το katana του νικά τους αντιπάλους του με ένα μοναδικό χτύπημα! Με την ενέργεια Alfa, ο Saburo είναι πιο ισχυρός από ποτέ: το katana του μπορεί να κόψει ένα βουνό στη μέση! Ένας ασταμάτητος ninja! Συγκεντρώνοντας τη δύναμή του στο katana του, ο Saburo θα εξαπολύσει μια αιχμηρή και ισχυρή λεπίδα φωτιάς με τέτοια ακρίβεια που να μπορεί ακόμα και να κόψει μια τρίχα στα δύο! Ο Saburo διοχετεύει την ενέργεια της Φωτιάς των ηφαιστείων του Gorm στη λεπίδα του κατάνα, χτυπώντας τους εχθρούς με μια φλεγόμενη κατά μέτωπον επίθεση που μπορεί να κόψει ακόμα και ένα βουνό στα δύο!

Gormiti του πάγου

Alfa Ikor: Χάρη στην ενέργεια Alfa ο Ikor γίνεται ο πρίγκιπας της φυλής του Πάγου! Είναι περήφανος και μελετάει προσεκτικά τους αντιπάλους του πριν τους επιτεθεί. Μπορεί να ελέγξει την ενέργεια και τη δύναμη του πάγου με το Alfa γάντι.

Alfa Akilos: Ο μυστηριώδης μάγος της Φυλής του Πάγου που μπορεί να δημιουργήσει καταστροφικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας το μαγικό πετράδι που υπάρχει στο όπλο του! Με την ενέγεια Alfa ο Akilos έγινε πιο δυνατός! Χάρη στις τέλειες στρατηγικές του ικανότητες, ο Akilos χτυπά τους εχθρούς του με ασταμάτητη δύναμη και ακρίβεια. Οι αντίπαλοί του νιώθουν την οργή της Φυλής του Πάγου! Συγκεντρώνοντας τη δύναμη του παγετώνα στο κόσμημα του όπλου του, ο Akilos θα δημιουργήσει ένα τεράστιο βλήμα πάγου που θα εκσφενδονίσει στους εχθρούς, χτυπώντας τους με τη δύναμη του παγόβουνου! Με όπλο του τη δύναμη πάγου του μεγαλύτερου παγετώνα του Γκορμ, ο Akilos θα εξαπολύσει μια ισχυρή, ασταμάτητη ροή ενέργειας που θα καταστρέψει τον εχθρό του!

Alfa Ikalos: Ο Ikalos, ο αδερφός του Akilos, ενσαρκώνει τις πιο θανατηφόρες πτυχές του πάγου: αιχμηρός, απρόβλεπτος και ασταμάτητος! Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός, ειδικά με τον αδελφό του. Οι επιθέσεις του γίνονται ακόμα πιο δυνατές με τη δύναμη που απόκτησε από την ενέργεια Alfa. Μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε χτύπημα με την άθραυστη ασπίδα του και στη συνέχεια να εξαπολύσει ένα κύμα ωκεανικής δύναμης στους αντιπάλους του! Ο Ikalos συγκεντρώνει τη δύναμή του στην ασπίδα του, φορτίζοντάς τη με ενέργεια από πάγο! Μετά την εξαπολύσει στους εχθρούς του, χτυπώντας τους μέσα από μια βίαιη επίθεση! Ένα ασυγκράτητο ρεύμα πάγου βγαίνει από την ασπίδα του Ikalos, κατακλύζοντας τους εχθρούς του με καθαρή παγετώδη μαγεία, έναν ανεμοστρόβιλο πάγου με τη δύναμη μιας χιονοστιβάδας!

Gormiti των βράχων

Alfa Trek: Ο Trek, ο Φρουρός των Βράχων, είναι ο πιο δυνατός στην ομάδα. Λόγω της δύναμής του πεινάει συνέχεια! Με το Alfa γάντι o Trek είναι πιο δυνατός από ποτέ. Η νέα του δύναμη τον έκανε πιο σίγουρο, έχοντας επίγνωση του πόσο σημαντικές είναι οι δυνάμεις του για να βοηθήσει τους φίλους του. Ο Trek πλέον αντιμετωπίζει κάθε εχθρό.

Alfa Karak: Εστιάζοντας στην καταστροφική του δύναμη, ο Karak συγκεντρώνει τη δύναμη των πέτρινων γροθιών μέσα από μια ροή μαγικής ενέργειας που χτυπάει τους εχθρούς του με βραχώδη δύναμη. Με την ενέργεια Alfa ο Karak γίνεται ακόμα πιο δυνατός! Οι πέτρινες γροθιές του γίνονται κρυστάλλινες και αποκτά νέες δυνάμεις! Με ένα ισχυρό χτύπημα από τις βραχώδεις γροθιές του, ο Karak δημιουργεί ένα μονοπάτι από σταλαγμίτες που θα καταδιώξουν τους εχθρούς, χτυπώντας τους μέσα από μια καταστροφική επίθεση από την οποία δε θα μπορέσουν να ξεφύγουν! Εστιάζοντας στην καταστροφική του δύναμη, ο Karak συγκεντρώνει τη δύναμη των πέτρινων γροθιών μέσα από μια ροή μαγικής ενέργειας που χτυπάει τους εχθρούς του με βραχώδη δύναμη, μια ισχυρή επίθεση που μπορεί να καταστρέψει ακόμα κι ένα βουνό!