Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Nerf Παιχνίδια & Όπλα

Καλώς Ήρθες στο NERF NATION!
Best Sellers!
Νέες Αφίξεις!

Η Ιστορία της NERF

Οι Parker Brothers ανέπτυξαν αρχικά το Nerf, ξεκινώντας με μια μπάλα αφρού πολυουρεθάνης 4 ιντσών (100 mm). Το 1969, ήρθε στην εταιρεία με ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που ήταν ασφαλές σε εσωτερικούς χώρους και αφού το μελέτησαν προσεκτικά, οι Parker Brothers αποφάσισαν να κρατήσουν μόνο την μπάλα αφρού.

Το 1970, η μπάλα Nerf εισήχθη ως η «πρώτη επίσημη εσωτερικού χώρου μπάλα στον κόσμο». Η μπάλα κάλυψε μια ισχυρή καταναλωτική ανάγκη και μέχρι το τέλος του έτους, είχαν πωληθεί περισσότερα από τέσσερις εκατομμύρια μπάλες Nerf.

Η εταιρεία συνέχισε να προσθέτει στη γραμμή παραγωγής της Nerf και το 1991, η Hasbro απέκτησε τη γραμμή προϊόντων της Nerf μέσω της εξαγοράς της από την Tonka Corporation. Καθ ‘όλη τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​μάρκα Nerf υπηρέτησε υπό τις θυγατρικές OddzOn και Larami προτού η Hasbro ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο της μάρκας.

Nerf Nation

Nerf Elite: Οι εκτοξευτές Blaster Nerf Elite 2.0 διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες προσαρμογής για επικές αναμετρήσεις. Φτιάξτε τη δική σου συλλογή από εκτοξευτές Nerf Elite 2.0 για να απογειώσεις τη στρατηγική σου και να αποκτήσεις απόδοση και ευελιξία σε κάθε αποστολή! Ο εκτοξευτής Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 διαθέτει 3 στρατηγικούς οδηγούς, ένα σημείο σύνδεσης κάννης και ένα σημείο σύνδεσης κοντακίου για να εξατομικεύετε τον εκτοξευτή σε κάθε παιχνίδι Nerf.

Nerf Ultra:  Μεγαλύτερη Ταχύτητα, Μεγαλύτερη Εμβέλεια, Μεγαλύτερη Δράση! Ζήστε την απόλυτη εμπειρία των εκτοξευτών Nerf Ultra — ο χρυσός κανόνας στην εκτόξευση βελών Nerf! Ο μηχανοκίνητος εκτοξευτής Nerf Ultra Two διαθέτει γρήγορη επαναφόρτωση με περιστρεφόμενο μύλο 6 βελών ο οποίος ανοίγει στο πίσω μέρος για να βλέπετε πόσα βέλη έχουν απομείνει μέχρι την επόμενη επαναφόρτωση. Κρατήστε πατημένο το κουμπί μηχανισμού εκκίνησης και εκτοξεύστε!

Nerf Fortnite: Με τους εκτοξευτές Nerf Fortnite ζωντανεύεις τις μάχες σου στο Fortnite! Διάλεξε από εκτοξευτές σχεδιασμένους και εμνευσμένους απο το δημοφιλές video game Fortnite. Παίξε Fortnite στην πραγματικότητα με τον εκτοξευτή Nerf Fortnite SP-L Elite που αποτελείται από αποσπώμενη κάνη για να προσαρμόζεται σε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.

Nerf Mega: Ετοιμάσου για mega εκτοξεύσεις με τους εκτοξευτές Nerf Mega! Εδώ θα βρεις Nerf Mega Talon εκτοξευτή με 3 Βελάκια Accustrike, μονή βολή και αποθήκευση βελών!

Nerf Alpha Strike: Ξεκίνα το παιχνίδι με τους εκτοξευτές Nerf Alpha Strike, τους νούμερο ένα εκτοξευτές! Αν είσαι καινούργιος στον κόσμο του NERF, οι εκτοξευτές Alpha Strike είναι ο καλύτερος τρόπος να νιώσεις την αδρεναλίνη και να ζήσεις την εμπειρία της απίστευτης απόδοσης όλων των Nerf εκτοξευτών! Οι συγκεκριμένοι εκτοξευτές είναι ιδανικοί για καινούργιους παίκτες, αλλά και μια τέλεια προσθήκη στη συλλογή των Nerf fans.

Nerf Microshots: Μπες στη διασκέδαση με τη σειρά μίνι εκτοξευτών Nerf MicroShots! Οι εκτοξευτές της σειράς Nerf MicroShots έχουν την ίδια εμφάνιση με τους αυθεντικούς εκτοξευτές. Περιλαμβάνει 2 αυθεντικά βελάκια Nerf Elite και εκτοξεύει 1 βελάκι τη φορά με χειροκίνητο τρόπο (δεν χρειάζονται μπαταρίες). Αναζήτησε όλους τους μίνι εκτοξευτές της σειράς MicroShots για να παίξεις και να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου.