Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2109852009 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 17:00)

🔥Μόνο για Λίγο – Όλες οι Λαμπάδες -15%🔥

Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Fisher-Price

Fisher-Price – Ας Γίνουμε Πάλι Παιδια!
Νέες Αφίξεις!
Η Ιστορία της Fisher-Price

To 1930 o Herm Fisher σκέφτηκε ότι ο κόσμος χρειάζεται παιχνίδια που “αναπτύσσουν τη φαντασία, θα κάνουν κάτι καινούριο, θα προκαλούν έκπληξη και θα είναι διασκεδαστικά.” Έτσι συνεργάστηκε με τον Irving Price και την Helen Schelle και η πρώτη σειρά που δημιούργησαν λεγόταν “16 hopefuls” και αποτελούταν από πολύ γλυκά παπάκια.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε και η σειρά που καλούμε Βρεφανάπτυξη και περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα που κάνουν τη ζωή του μωρού κατά τους πρώτους μήνες, πιο άνετη, ασφαλή και πρακτική.

Το Κέντρο Ερευνών

Το Κέντρο Ερευνών της Fisher-Price λειτουργεί απο το 1961 και προσκαλεί τα παιδιά να παίξουν, να κάνουν θόρυβο, να πατήσουν κουμπιά και γενικότερα να αφεθούν στο παιχνίδι. Οι ειδικοί, σχεδιαστές και μηχανικοί είναι εκεί ώστε να παρακολουθούν τις κινήσεις και αντιδράσεις των παιδιών και να εξελίσσουν τα παιχνίδια για να γίνουν ακόμα πιο διασκεδαστικά!

Κάθε χρόνο συμμετέχουν σε έρευνες και δοκιμές περισσότερα απο 2.800 παιδιά κάθε ηλικίας καθώς και 1.850 γονείς! Εδώ και 60 χρόνια που έχει ξεκινήσει η μελέτη των παιδιών, 132.500 παιδιά έχουν επισκεφθεί το Κέντρο Ερευνών! Κατά μέσο όρο, 450 ιδέες δοκιμάζονται κάθε χρόνο.

Ας Γίνουμε Πάλι Παιδιά!

Όταν ήμασταν παιδιά τα πάντα γύρω μας ήταν ένα παιχνίδι! Δε χρειαζόταν κάτι άλλο πέρα απο το να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας για να διασκεδάσουμε. Ας καθυστερήσουμε, λοιπόν, λίγο να μεγαλώσουμε περισσότερο!

Μάρκες Fisher-Price

Linkimals Τα γράμματα και οι αριθμοί γίνονται πιο διασκεδαστικοί, παρέα με μουσικούς φίλους, ιδίως όταν αυτοί οι φίλοι συγχρονίζονται, συνδέονται και παίζουν μαζί. Με τα μοναδικά φιλαράκια Linkimals™ της Fisher-Price®, τα παιδιά μπορούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να μάθουν.

Thomas & Friends
Ανακαλύψτε τη σειρά παιχνιδιών Τόμας το Τρενάκι της Fisher-Price®, που περιλαμβάνει συρόμενα και μηχανοκίνητα τρενάκια και σιδηρόδρομους με χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς!

Imaginext Τα παιχνίδια και οι φιγούρες Imaginext®, που σχεδιάστηκαν από τη Fisher-Price, βοηθούν τα παιδιά να “ζωντανέψουν” τις περιπέτειες της φαντασίας τους. Δείτε τη σειρά Imaginext® της Fisher-Price® που περιλαμβάνει φιγούρες, οχήματα και σετ παιχνιδιού με διάσημους χαρακτήρες από αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, βιβλία και κόμιξ, όπως Jurassic World™ και DC Super Friends™, για αγόρια προσχολικής ηλικίας από 3 ετών και άνω.

Laugh & Learn Παιχνίδια με γνώριμα αντικείμενα, όπως τηλέφωνο και laptop. Ανακαλύψτε τη σειρά “Παίζω & Μαθαίνω”, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για μωρά και παιδιά προσχολικής ηλικίας της Fisher-Price®, και διασκεδάστε μαζί με το μωρό σας με βίντεο και παιχνίδια!

Little People Ένας κόσμος γεμάτος περιπέτειες ανοίγεται μπροστά στα ματάκια των παιδιών σας με τις φιγούρες, τα οχήματα και τα σετ παιχνιδιού των Little People® της Fisher-Price. Με τις φιγούρες, τα οχήματα και τα σετ παιχνιδιού των Little People® της Fisher-Price®, τα παιδιά μαθαίνουν την ευγένεια, την ενσυναίσθηση, παίζοντας “σπίτι”, πηγαίνοντας βόλτα με το σχολικό ή σβήνοντας φωτιές με το πυροσβεστικό όχημα.

Mega Bloks Τουβλάκια και σετ παιχνιδιών που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα των παιδιών. Τι θα φτιάξει το παιδί σας σήμερα; Ανακαλύψτε τη σειρά Mega Bloks® της Fisher-Price® με τουβλάκια και σετ κατασκευών για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Βρείτε τέλειες προτάσεις δώρων!