Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Σχολικά Είδη – Back To School 2023

Κατηγορίες Σχολικών Ειδών
Σχολικά Ανά Μάρκα
Best Sellers
New Arrivals

Για σχολικά, στο Toyscenter φυσικά!

 

Στο Toyscenter, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σχολικών ειδών για να εξυπηρετήσουμε μαθητές κάθε ηλικίας και εκπαιδευτικού επιπέδου. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τις κατάλληλες προμήθειες για το σχολείο, και γι’ αυτό διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ηλεκτρονική μας διαδικασία παραγγελίας εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις κύριες κατηγορίες σχολικών ειδών:

Σχολικές τσάντες

Τσάντες νηπιαγωγείου

Έχουμε πολύχρωμες και παιχνιδιάρικες σχολικές τσάντες σχεδιασμένες ειδικά για μικρά παιδιά. Είναι ελαφριές και διαθέτουν ρυθμιζόμενους ιμάντες για να εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή στα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Σχολικές τσάντες δημοτικού

Οι σχολικές μας τσάντες για παιδιά δημοτικού σχολείου είναι λειτουργικές και κομψές. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και διαθέτουν θήκες για να κρατάτε τα βιβλία και τα χαρτικά οργανωμένα. Μπορείτε να επιλέξετε απο τσάντες πλάτες και τσάντες τρόλλεϋ!

Τσάντες εφήβων

Για τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου, προσφέρουμε μοντέρνες σχολικές τσάντες που αντικατοπτρίζουν το μοναδικό τους στυλ. Αυτές οι τσάντες είναι αρκετά ευρύχωρες για να χωρέσουν βιβλία, φορητούς υπολογιστές και άλλα απαραίτητα.

Κασετίνες

Η επιλογή μας από μολυβοθήκες περιλαμβάνει διάφορα σχήματα, μεγέθη και σχέδια που ταιριάζουν σε διαφορετικές προτιμήσεις.

Ζωγραφική

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ειδών ζωγραφικής για νέους καλλιτέχνες, όπως μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και άλλα πολλά!

Χειροτεχνίες

Για όσους έχουν δημιουργική τάση, προσφέρουμε μια ποικιλία υλικών και κιτ χειροτεχνίας για να εμπνεύσουμε ευφάνταστα έργα.

Είδη γραφείου

Οι μαθητές μπορούν να βρουν απαραίτητα είδη γραφείου, όπως αριθμομηχανές, συρραπτικά, τρύπες, αυτοκόλλητες σημειώσεις και οργανώσεις γραφείου.

Τετράδια & Χαρτικά

Η συλλογή μας περιλαμβάνει τετράδια κλασικά, σπιράλ, αυτοκόλλητες σημειώσεις, κάρτες ευρετηρίου, στυλό, μολύβια, γόμες, χάρακες και άλλα.

Αρχειοθέτηση

Προσφέρουμε πρακτικές λύσεις αρχειοθέτησης, όπως φακέλους μεταφοράς, ντοσιέ και σουπλ για να κρατάμε τα πράγματα οργανωμένα.

Φαγητοδοχεία

Για τους μαθητές που φέρνουν το μεσημεριανό τους γεύμα στο σχολείο, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από φαγητοδοχεία σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, σχεδιασμένα να διατηρούν φρέσκα τα τρόφιμα.

Παιδικά Παγούρια

Η ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας και η ποικιλία μας από μπουκάλια νερού διατίθεται σε διάφορα υλικά και στυλ, για να έχουν τα μικρά σας πάντα φρέσκο νερό μαζί τους!

Τσαντάκια Φαγητού

Συμπληρώνοντας τα φαγητοδοχεία, οι τσάντες μας για μεσημεριανό γεύμα διευκολύνουν την εύκολη μεταφορά των γευμάτων και των σνακ.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με το σχολείο. Με την τεράστια ποικιλία και τις ανταγωνιστικές τιμές μπορείτε να ψωνίζετε σχολικά είδη με ευκολία και σιγουριά στο Toyscenter.