Πρόσφατα προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι.

Χρήσιμη ενημέρωση για συχνές απορίες και ερωτήματά σας

 

 

ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ E-MAIL

 

1η ενημέρωση (E-MAIL) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Όταν καταχωρήσετε επιτυχώς την παραγγελία σας, λαμβάνετε τον αριθμό και τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας σας στο e-mail που έχετε καταχωρήσει.

Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης λαμβάνετε ένα συμπληρωματικό e-mail ότι έχουμε λάβει την πληρωμή σας και ότι η παραγγελία σας είναι σε διεκπεραίωση.

**Προσοχή όσον αφορά το e-mail σας πάντα τσεκάρετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία/spam ή αν έχετε Gmail την κατηγορία μηνυμάτων ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ή ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, καθώς μπορεί να έχει πάει εκεί η ενημέρωση μας.

 

2η ενημέρωση ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί (δηλαδή μόλις την παραλάβει από εμάς η courier), λαμβάνετε τον αριθμό αποστολής voucher και tracking link ώστε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.
Από το σημείο αυτό και μετά είναι στην ευχέρεια του συνεργάτη μας η ομαλή διεκπεραίωση της παραγγελίας και η on-time παράδοση.

Και εμείς και οι συνεργάτες μας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε  για να σας εξυπηρετήσουμε. Παρόλα αυτά για οποιαδήποτε αστοχία-παρατυπία παρατηρήσετε από μεριάς συνεργατών μας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

Μερικά βασικά ζητήματα:
-Οποιοσδήποτε και εάν είναι ο μεταφορέας που πρόκειται να σας παραδώσει το δέμα σας, πρέπει να το παραδώσει στη διεύθυνση που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας. Εάν η παραγγελία σας είναι με δωρεάν μεταφορικά τότε δεν καλείστε να πληρώσετε στον μεταφορέα κανένα απολύτως αντίτιμο. Η υπηρεσία της αντικαταβολής όπως αναφέρουμε και στη σελίδα του checkout χρεώνεται 3€ και το ποσό αυτό το καταβάλλετε στον μεταφορέα.
Σε συμπλήρωση των παραπάνω, εάν η εταιρεία courier έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση ότι αναστέλλει μερικώς ή ολικώς τη λειτουργία της, τότε είναι στην ευχέρεια του πελάτη εάν θα παραλάβει από το υποκατάστημα που βρίσκεται το δέμα του ή θα αναμένει την κανονική επαναλειτουργία των courier.

Επίσης στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας βάζοντας το tracking number που λάβατε στο 2ο e-mail σας (Στάδιο αποστολής).

 

ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ TRACK AND TRACE

ACS COURIER

 

 

ΧΡΟΝΟΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περιόδους αιχμής όπως η περίοδος των Χριστουγέννων ή Πάσχα, αλλά και σε ακραίες καταστάσεις που τα καταστήματα είναι κλειστά λόγω πανδημίας,  οι χρόνοι αλλάζουν κατά περίπτωση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι μέσοι εκτιμώμενοι χρόνοι αποστολής είναι : Διεκπεραίωση παραγγελίας :1-3 εργάσιμες. Παράδοση παραγγελίας (απο συνεργαζόμενη Courier): 1-4 εργάσιμες. Μέσος όρος χρόνου 2-7  εργάσιμες.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.

Στην περιοχή της Αττικής η παραγγελία σας καταφθάνει μετα από 1-4 εργάσιμες από τη μέρα που θα αποσταλεί από εμάς.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ)
Εντός πόλης 1-2
Εντός περιφέρειας 2-3
Χερσαίοι προορισμοί 2-3
Νησιωτικοί προορισμοί 2-4
Δυσπρόσιτοι προορισμοί 4-6

ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΥΧΑΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι για την περίοδο που διανύουμε όσα παιχνίδια έχουν διαφορετικές επιλογές χρώματος ή σχεδίου, η επιλογή τους θα γίνεται τυχαία.
Για παράδειγμα η σειρά Barbie μπαλαρίνα βγαίνει σε 2 χρώματα ροζ και μωβ. Η επιλογή του χρώματος θα γίνει τυχαία. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επανέλθουμε στην προηγούμενη κατάσταση όπου με βάση την επιθυμία σας στέλναμε το εκάστοτε παιχνίδι, μέχρι τότε είμαστε αναγκασμένη να διαχειριστούμε τις παραγγελίες σας με βάση το παραπάνω. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την κατανόηση.

ΤΥΛΙΓΜΑ ΔΩΡΩΝ

Για την περίοδο από 8/12 μέχρι έως και την αφαίρεση της παρούσας ανακοίνωσης οι παραγγελίες που προορίζονται για δώρα δεν θα τυλίγονται από εμάς. Παρόλα αυτά κάθε παραγγελία που έχει επισημανθεί στα σχόλια ότι προορίζεται για δώρο θα περιέχει μέσα χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος για να μπορέσετε να τα τυλίξετε εσείς όπως επιθυμείτε. Το χαρτί δεν χρεώνεται. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την στήριξή σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για αγορές που έγιναν απο κατάστημα , μπορεί να γινει επιστροφή μέχρι 1 μήνα μετά με την απόδειξη αγοράς. Για τις online παραγγελίες, η επιλογή επιστροφής γίνεται ύστερα απο συνεννόηση με εμάς στο infogr@toyscenter.com βάσει του εκάστοτε αιτήματος.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν είμαστε στη διάθεσή σας στο toyscenter.gr.